To je to što me zanima!

Dinamu s Machadom, Olmom i Soudanijem tek remi s Lučkom

Nikad jači Dinamo 2 igrao je protiv fenjeraša Druge HNL. U sastavu plavih kapetan je bio Soudani, igrali su i Machado i Olmo i Guilherme... Ali Lučko nisu uspjeli pobijediti...
Vidi originalni članak

Drugi strijelac Prve HNL zaigrao je u - Drugoj HNL!? I ne samo da nije zabio gol, nego nije ni pobijedio! Druga momčad Dinama u možda nikad jačem sastavu ugostila je Lučko, posljednju momčad lige, i odigrala mršavih 1:1.

U sastavu plavih našao se i El Arabi Hilal Soudani, koji nije išao u alžirsku reprezentaciju na prijateljsku utakmicu nego se ostao oporavljati u Zagrebu.

Uz Soudanija, koji je bio i kapetan, te je igrao u špici, od prve su minute krenuli i Machado, Guilherme, Pavičić, Knežević, Olmo...

Dinamo 2 je poveo pogotkom Bojana Kneževića glavom u 13. minuti nakon Olmove asistencije. Soudani je imao jednu šansu, Guilherme triput iznudio parade gostujućeg vratara, ali i Lučko je prijetilo, a najbolju je šansu prvoga dijela imao Petrović u 22. minuti.

U završnici utakmice Lučko je stisnulo plave u mišju rupu, Shin nije iskoristio veliku šansu u 86. minuti, Tolić u 89., da bi u 93. ipak Tin Andre Tolić zabio za 1:1!

Za Dinamo su počeli: Horkaš - Matel, Morris, Uremović, Čabraja - Pavičić, Knežević - Olmo, Machado, Guilherme - Soudani.
 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • --- DAVOR --- 26.03.2017.

    Ovakve rošade između prve i druge momčadi bi trebale biti zabranjene usred sezone jer su apsolutno narušeni regularni uvjeti natjecanja. Po tome drugoligaš teoretski može imat ako se tako odluče npr. zadnju tekmu u ligi koja im ovisi o ulasku u prvu HNL da stave prvu momčad i di je tu far play??

  • stbbb 26.03.2017.

    Druga liga hm?

  • deronja 25.03.2017.

    Pa sta nije Dinamo 2 ustvari Lokomotiva?

Komentiraj...
Vidi sve komentare