To je to što me zanima!

Dino Drpić u Belfastu prvi put doživio prave ovacije

Htio bih najprije pohvaliti naše navijače koji su bili spektakularni. Ovo je prvi put da nećemo platiti ni 100 eura kazne, kaže trener Branko Ivanković
Vidi originalni članak

Dino Drpić u čudu se osvrtao oko sebe dok je izlazio s terena. Nije čovjek vjerovao da Linfieldovi navijači plješću njemu i ostatku “narančastog” Dinama, koji je upravo pobijedio njihove ljubimce 2-0. Dinamov stoper u dosadašnjoj karijeri nije navikao da mu se plješće s tribina, ali za majstorski slobodni udarac u 90. minuti, kojim je “čekirao” Dinamov prolaz u 2. pretkolo Lige prvaka, zaslužuje samo čestitke.
- Htio bih najprije pohvaliti naše navijače koji su bili spektakularni. Nisu bacili ni jednu petardu ili baklju, a ovdje praktički nema ograde! Ovo je prvi put da nećemo platiti ni 100 eura kazne - rekao je Branko Ivanković i dodao:
- Morales se još traži sa suigračima, ima koji put potez više, ali zadovoljan sam kako je odigrao. Badelj je nekima možda iznenađenje, ali ja sam ga pomno pratio tijekom priprema i znao sam da na njega mogu računati.
Da je nastavio kao u prvom poluvremenu, kad je uz malo sreće mogao biti i trostruki strijelac, Mario Mandžukić bio bi igrač utakmice. No u drugom poluvremenu sasvim je nestao. Jedina loša vijest iz Belfasta je mizerna igra Carlosa. Petljao je u obrani, “kriminalno” centrirao. Još bi Dinamo mogao žaliti za dobrim starim Čalom.


BALABAN ČEKA, MANDŽO I DINO ŠUTE
Trebali smo dati još tri ili četiri komada, ali onaj Mannus je obranio sve i meni i Bišćanu, rekao je Boško Balaban i dodao:
- Linfield nije nešto posebno, ali stalno su iza lopte. Čekam da proradim s golovima, nadam se da će se to dogoditi onda kad momčadi bude najviše trebalo.
Igrač Utakmice Dino Drpić i strijelac Mandžukić i dalje šute za medije. Ne zna se boli li ih ovaj put noga ili nešto drugo.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • šilo 17.07.2008.

    to mu je supruga sredila i dogovorila sa igračima da mu puste gol

  • appice 17.07.2008.

    Lol, Drpić igrač utakmice, to mi sve govori, haha, pa onaj Linfield ne bi prošo prvi krug na kutiji šibica.A utakmica je bil adinamična ono...btw sam ne kužim kaj glume onaj sammir, carlos, chago???uđe jedan hrvat za kojeg nikad čuo i bolji od sve trojice.

  • Shady 17.07.2008.

    Ne pametuj....Drpić nije mogao biti bolji sinoć s obzirom kakav je protivnik..U skoku je dominirao, lopte je točno dodavao srednjem redu...Nadam se da će nastaviti s dobrim partijama..

Komentiraj...
Vidi sve komentare