To je to što me zanima!

Dirk Nowitzki rekao dosta: Treba mi odmor od repke

Ne mogu potpuno isključiti da ću ponovno zaigrati za Njemačku, no treba mi pauza. Sada se želim posvetiti osvajanju NBA prstena, rekao je Nowitzki
Vidi originalni članak

Nakon što se Njemačka oprostila od olimpijskog košarkaškog turnira uvjerljivo izgubivši od SAD-a 106-57, Dirk Nowitzki najavio je oproštaj od reprezentacije. Košarkaš koji je godinama bio primjer vjernosti nacionalnom dresu smatra kako dolazi u godine kad će mu biti sve teže podnostiti napore, a velika želja mu je osvojiti NBA naslov.
- Plasmanom na OI mi smo ostvarili svoj cilj, a to je bila i moja velika osobna želja. Sljedeći cilj koji imam pred sobom je osvajanje NBA prstena. Ne mogu potpuno isključiti da ću opet zaigrati za Njemačku, no napuštajući parket nakon ogleda sa SAD-om osjetio sam da je to bila moja posljednja utakmica - rekao je Nowitzki, koji je potpuno isključio nastup na Eurobasketu u Poljskoj sljedećeg ljeta.
- Potrebna mi je pauza jer nije lako cijele godine biti u pogonu, ovo je bila moja posljednja utakmica za određeno vrijeme - ponovio je 30-godišnji košarkaš, ostavivši ipak vrata reprezentacije odškrinuta.
U reprezentaciji je debitirao na Eurobasketu 1999. godine, od kada se redovito odazivao izbornicima. Vodio je Nijemce do brončane medalje na SP-u 2002. godine i do srebra na EP-u 2005. godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • god of war 19.08.2008.

    bravo Nowizki,to ja zovem domoljublje i ulaganje truda..ti si 1000 kklasa bolji od naših\"hrvata\"koji su odjebali repku,a ti eto,opet igraš..kapa dolje....sada može govorit svatko šta hoće,ali zaslužen odmor ćeš eto imat...

Komentiraj...
Vidi sve komentare