To je to što me zanima!

DIRLJIVO Camp Nou naklonio se preživjelom igraču Chapea...

Ruschel je bio prvi kojeg su izvukli iz smrskanog aviona. Igrač Chapea je preživio nesreću jer se tijekom leta zamijenio za mjesto, a danas je igrao na Nou Campu protiv velike Barcelone
Vidi originalni članak

Sjajne vijesti stižu s Nou Campa! U prijateljskoj utakmici u sklopu Joan Gamper Trophyja susreli su se Barcelona i Chapecoense. U utakmici gdje rezultat nije u prvom planu, domaći su dobili 5-0 preko Deulofeua, Busquetsa, Messija i Luisa i Denisa Suareza.

No, događaj utakmice je povratak preživjelog igrača Chapea, Alana Ruschela. Kapetan domaće momčadi vratio se na teren i odigrao dio utakmice, a pri izlasku s travnjaka bilo je vrlo dirljivo.

Cijeli Camp Nou mu je priredio ovacije i ispratio ga kao pravog šampiona.

VIDEO

Bio je prvi kojeg su izvukli iz smrskanog aviona. Ruschel je preživio nesreću jer se tijekom leta zamijenio za mjesto.

- Isprva se nisam htio zamijeniti, no onda mi je rekao suigrač Jakson Follmann da sjednem pored njega i pustim novinare neka budu zajedno u stražnjem dijelu aviona. Samo Bog može objasniti zašto sam preživio nesreću. Zgrabio me i pružio drugu priliku - rekao je Ruschel.

I njegov suigrač Follmann (25) preživio je pad aviona, no liječnici su mu morali amputirati jednu nogu. Brazilski golman nije odustao od sportske karijere te želi nastupati za brazilsku nogometnu paraolimpijsku reprezentaciju.

Treći preživjeli igrač Chapecoensea je Neto (31). I on će poput Ruschela nastaviti igrati. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • citalacvjerni 08.08.2017.

    Dobra utakmica,ali treba još pojačanja. još uvijek nema napadača koji će mijenjati neymara a prosječnih igrača je previše

  • TheSpecialOne_1 08.08.2017.

    Legenda

  • damir14 08.08.2017.

    Ponovno rođen

Komentiraj...
Vidi sve komentare