To je to što me zanima!

DISKUSIJA: Je li sudac prestrogo isključio Čarlija?

Konrad Plautz kojemu je ovo jedna od zadnjih međunarodnih utakmica bio je sinoć malo živčan. Sjetite se samo indirekta u bjeloruskih 16 m...
Vidi originalni članak

Gotovo deset sekundi Vedran Ćorluka namještao se na taj udarac... Dovikivao, razmještao, krenuo pa stao. Pa je došao Runje da izvede udarac, a on ga je odbio. Sudac Konrad Plautz dao mu je drugi žuti karton. 
 - Ispričavam se navijačima, i čitavoj naciji, i igračima koje sam ostavio na cjedilu. Drugi karton je bio nesporazum s Runjom iako nisam odugovlačio - rekao je Čarli.
Pa zašto bi odugovlačio? Hrvatska je vodila. U tom razdoblju krenuli smo po drugi gol. Plautz kojemu je ovo jedna od zadnjih međunarodnih utakmica bio je sinoć malo živčan. Prvo je dosudio indirekt za Hrvatsku u bjeloruskom šesnaestercu, a žute kartone je vadio kao na traci. Takve stvari ozbiljni suci ne rade?

Idi na 24sata

Komentari 19

  • mirba 07.09.2009.

    takova glupost se jednom profesionalcu i iskusnom igracu poput carlija nesmije dogoditi, sudac tamo ili ovamo.....

  • mturk 06.09.2009.

    Sudac je sudio korektno. Kazna za Čorluku nije bila prestroga, već prema pravilima, a sudac se u potpunosti pridržavao pravila. Sjetimo se samo dosuđenog indirekta za naše reprezentativce, koji nažalost nisu iskoristili.

  • djaka 06.09.2009.

    Nije. Prigovaranje sucu i oduživanje se kažnjava.Sudac ima svoje granice i kriterije i toga se držao. Ćorluka je sam kriv za oba žuta kartona.. a to je nešto što dolazi sa godinama i iskustvom

Komentiraj...
Vidi sve komentare