To je to što me zanima!

Diskusija: Je li vrijeme za proljeće Dinama u Europi?

Dinamo je zadnji put prezimio u Europi prije 41 godinu. Ispao je od Schalkea. Je li nakon pobjede nad Villarrealom došlo vrijeme da se to popravi?
Vidi originalni članak

Davne 1969. godine Dinamo je dočekao proljeće u Europi. Tadašnje ispadanje od Schalkea navijači Dinama nisu preteško doživjeli. Mislili su si: "Ma, igrat ćemo opet proljeće u Europi". Ti koji su to mislili danas imaju preko 60. Jer od zadnjeg Dinamovog proljeća u Europi prošla je 41 godina. Je li došlo vrijeme da Dinamo konačno dočeka proljeće u Europi? Dosad je Dinamo bio redovna "mušterija" i lako je ispadao iz Europe. No četvrtak navečer mogla bi biti prekretnica. Zapravo, prekretnica je bila prije. Tamo negdje mjesec i pol dana prije, kad je u Dinamo došao Vahid Halilhodžić. Stigao je u klub u kojem su igrali igrači nesigurni u sebe. Rekao je Mamiću: "Daj mi jednog pravog napadača, jednog iskusnog iza i pusti me na miru". Vaha je vratio igračima samopouzdanje, preporodio ih u rekordnom roku i onda - Villarreal. Kakva predstava Dinama. Europski Dinamo. Pobjeda nad favoritom skupine, pobjeda koja je nagovijestila veliku sezonu. Može li Dinamo konačno do proljeća u Europi?

Idi na 24sata

Komentari 38

  • robben7 17.09.2010.

    necu se nista nadat, pa sjetite se prosle godine, Super protiv anderlecht i timisoara a ispusili 4 ostale utakmice, i svake je godine ta euforija nakon jedne pobjeda pa ponovo ispuse. Ali napokon imaju pravi trener

  • 17.09.2010.

    ...čestitke dinamu od hajdukovca...

  • ona009 17.09.2010.

    SA ovakvom igrom....mozemo do kraja....od prve min stisnut i tako do kraja...pobjeda je nasa....to sigurno ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare