To je to što me zanima!

Diskusija: Srebro zlatnog sjaja ili je moglo i bolje?

Hrvatska je srebrna na EP-u, ponovno... Jesmo li mogli bolje? Najmlađa smo reprezentacija ikad koja je osvojila medalju na Euru. Je li to dovoljno?
Vidi originalni članak

Upisali smo se u povijest, najmlađa smo reprezentacija ikad koja je osvojila medalju na Europskom prvenstvu. Jesmo li mogli bolje? Šest igrača u hrvatskoj reprezentaciji mlađe je od 23 godine, to nitko na Euru nije imao. Sami reprezentativci nakon utakmice izjavili su da ovo srebro treba slaviti. Francuzi su ponovno bili bolji, ali jesmo li mogli učiniti nešto više? Treba li ovo srebro slaviti kao zlato? Imali su pred kraj prvog poluvremena Hrvati priliku 'dokrajčiti' Francuze i značajno se odlijepiti, pa u drugom završiti stvar i vratiti se kući s najsjanijom medaljom, ali nije im uspjelo. Treba li zbog toga žaliti? Hrvatska je ponosna na mladiće, koji su svojom igrom preplašili i velikog francuskog izbornika Onestu: "Moram priznati, bojao sam se Hrvata prije utakmice".
Ali mnogi su žalili za zlatom iz jednog jedinog razloga, navikli smo se na tronove, na pobjedničke gusjenice, na zlato, a od tog se teško odviknuti.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Tihi5 01.02.2010.

    svi se nešto bune i prigovaraju a bilo bi zanimljivo vas vidjeti na mjestu igrača ili trenera, velika večina bi se izgubila kakve god igrače da ima, bilo francuske, španjolske ili izraelske. Dečki su napravili odličnu stvar, i zaslužili su medalju. svi kukate za metličičem a buntič u dvije utakmice najbolji igrač, a na zadnjem prvenstvu u hrvatskoj metličič radi u finalu sam četri probijanja i nekoliko promašenih lopti pa kako možete reći da bi s njim bilo bolje. Možda bi a možda i ne bi. dečki svaka čast i samo tako nastavite nekad će biti bolje a nekad lošije ali kvalitetan rad sve vrati, pa če tako doči i medalje

  • 01.02.2010.

    ej ša ljudi razmislite malo dećki su odigrali savršeno prvo poluvrijeme do 28 min, kada je onda onaj kret** od trenera počeo nešto raspravljati sa BALIĆEM i tada su nam Francuzi stigli prednost od 3 gola razlike..... i tako je počelo slavlje Francuza zahvaljujuću razmaženom treneru LINI ČERVARU koji nezna primiti sugestiju, da imamo boljeg trenera bili bi i prvaci EUROPE, SVIJET I OLIMPIJADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Što prije LINO dade ostavku to ćemo mi biti bolji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • DomeKing 01.02.2010.

    Mi Hrvati smo uvjek nezadovoljni i tražimo više, kamo sreće da smo takvi i u svemu drugome onda nam niko nebi bio ravan. Ovo je odličan rezultat i izvan očekivanog. bravo momci i samo tako nastavite pred vama su još mnoga prvenstva i zlato će stiči:::::::)))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare