To je to što me zanima!

Diskusija: Tko treba biti kapetan reprezentacije?

Nakon što je Niko Kovač odlučio umiroviti reprezentativni dres, Slaven Bilić se bacio na traženje zadnjeg veznog i novog kapetana
Vidi originalni članak

Niko Kovač u srijedu je izborniku Slavenu Biliću rekao dosta što se tiče njegovih nastupa za nacionalnu vrstu. Slaven je spremno prihvatio kapetanovu odluku i odmah ponudio imena igrača koji bi trebali preuzeti njegovu ulogu zadnjeg veznog u momčadi. No problem koji nastaje Nikinim odlaskom je nedostatak vođe na terenu, pravog kapetana kakav je bio beskompromisni stariji Kovač. Odluka o novom vođi ove generacije je malo teža, no Bilić i u ovom slučaju već zna odgovor.
- Odlučio sam tko je kapetan, ali prvo ću to reći igračima - rekao je jučer Bilić. Javnost nagađa kako je novi izbor stožera Josip Šimunić. Iskusni stoper uživa veliki ugled među suigračima, a izjava kako su mu najdraži trenuci u karijeri "slušanje Lijepe naše", dovoljno pokazuje koliko mu je stalo do kockastog dresa. U krugu potencijalnih kandidata su još Dario Srna i jedan od najboljih razigravača na svijetu Luka Modrić. Obojica imaju nešto kraći staž u reprezentaciji od Šimunića, no i uživaju veći ugled u nogometnoj Europi. Stipe Pletikosa u kadru je već "sto godina" i nema sumnje da zaslužuje traku oko ruke. No tko je od njih rođeni vođa kao što je to bio Niko Kovač? Slavenu treba produžena ruka na terenu i on najbolje zna tko to može najbolje odraditi. Ipak, što vi mislite tko treba biti novi kapetan hrvatske nogometne reprezentacije?

Idi na 24sata

Komentari 54

  • mirza2904 12.01.2009.

    kerra,na cemu si ti?? koji kalinic? tip ima 2 lijeve noge. daj molim te!

  • hrvatica_bj 09.01.2009.

    kako ne radi kad si ostavio tamo komentar neki dan,ajd javit ću ti se..pozz

  • 11 BILI 09.01.2009.

    hrvatica_bj znam za taj chat u diskusijama ali kod mene ne radi jos od travnja miseca....eto imas moj mail pa se javi sa dvi rici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare