To je to što me zanima!

Diskusija: Vaha i Ante, je li Mamić napokon pogodio?

Mijenjao je trenere kako mu je došlo, dovodio je perverzna pojačanja. No, Maminjo je stao na loptu i doveo Rukija i Vahu. Je su li oni jack-pot?
Vidi originalni članak

Zdravko Mamić u posljednjem desetljeću svoje vladavine isprobao je praktički sve. Izmijenjao je 13 trenera, a pojedini su se i vraćali. Neki su bili zadovoljni postojećim kadrom, ali nisu uspijevali Dinamo ugurati u Ligu prvaka. Eduardo, Modrić, Ćorluka i Vukojević su otišli, a Maminjo je dovodio perverzna pojačanja poput Papadopoulosa, Slepičke, Sivonjića, Doda... No, nijedan nije uspio ispuniti očekivanja i izdignuti 'modre' na višu razinu. Limitiran je kadar, opravdavali su treneri neuspjeh. A, tako i Velimir Zajec koji je za svoju 'ispisnicu' zadnji doznao. U svoja dva mjeseca provedena na Maksimiru nije učinio mnogo, ali je uvelike pridonio dovođenju Ante Rukavine. Zdravko ga je poslušao, i pogodio! Ruki se pokazao kao prava investicija. U pet odigranih susreta zabio je isto toliko golova, zaista impresivno. Golgeter koji je nedostajao Dinamu nakon Mandžukićevog odlaska. No, kako će 'modri' u Europu ako nemaju stratega.
- Želim stranog trenera! - uskliknuo je Mamić i napravio još jedan pogodak. Vahid Halilhodžić došao je podno zapadne maksimirske tribine te je obećao Ligu prvaka. U dva susreta protiv Gyora i Slavena njegova momčad nije primila gol što nije bio čest slučaj ove sezone. Disciplina je zavladala u 'modrom' taboru, baš kao što je to činio u Lilleu, PSG-u i Obali Bjelokosti. No, zna Vaha da nema pravo na kiks. Mogu li Vaha i Ante donijeti LP?

Idi na 24sata

Komentari 31

  • pajzano 23.08.2010.

    @Chosych - zbroji malo u toj svojoj lubenici međusobni omjer zadnjih par godina!!! Ha, šta kažeš? E jebi ga, ko je sad lud!!!

  • alkoholiCAR1 23.08.2010.

    Ja mislim da je Zajec doveden iskljucivo radi transfera Rukavine u Dinamo zbog njegovih veza u panathinaikosu.

  • Chosych 23.08.2010.

    DEFINITIVNO!!!!!! Hajdukovci se sad hrabre, a kad dodje derbi opet će biti samo lupanje po nogama. Igrajte nogomet, ne bunker... Ali pametni su oni, jer da se otvore Dinamo bi im zabio 5 golova... Vaha i Rukavina su veliki plus za Dinamo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare