To je to što me zanima!

Divovski portret Super Marija niknuo je u polju blizu Verone

Prepoznatljiva irokeza Marija Balotellija osvanula je u polju kukuruza. Djelo je to veronskog umjetnika koji je portret od 3 tisuće metara kvadratnih posvetio igraču
Vidi originalni članak

Portret Marija Balotellija osvanuo je u polju kukuruza. Djelo je to umjetnika iz Verone Daria Gambarina koji je  svoj posljednji rat posvetio talijanskom nogometašu. Na površini od preko 2,7 tisuće metara kvadratnih  'pokosio' je prepoznatljivi zatiljak Super Marija kako bi mu zaželio sreću pred ogled s Engleskom.

Gambarini je u polju već izrađivao portrete Baraka Obame i Nelsona Mandele, a sada je odlučio gigantski obris posvetiti talijanskom nogometašu.

- Htio sam portret posvetiti svim igračima, ali Balotellijeva krijesta stvorena je da bude dio umjetničkog dijela i to usred polja - rekao je uz osmijeh veronski umjetnik.

Portret je Gambarini izradio bez prethodnih skica. Kaže kako se samo sjetio Balotellija i počeo s radom.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • mjm 25.06.2012.

    Yebenica pre dobro

  • crotemplar 24.06.2012.

    Jeste li u onih 8 razreda osnovne, koje ste završili, ovak katastrofalno prepisivali članke... Kakav mrtvi kukuruz?!?! Koliko vam ljudi treba reć da to nije polje kukuruza... eh da je meni dobivat plaću za ovakve zvizdarije....

  • gogo12 24.06.2012.

    svaka cast umjetniku...

Komentiraj...
Vidi sve komentare