To je to što me zanima!

Djeca u Splitu pobijedila Maria Ančića u tenisu

Mario Ančić zaigrao je virtualni tenis s djecom, koja su pokazala da se bolje snalaze na konzoli, no Mario najavljuje dobru sezonu u pravom tenisu
Vidi originalni članak

Mario Ančić zaigrao je virtualni tenis s djecom u Vip centru u Splitu. Okupilo se mnoštvo dječaka i djevojčica, a svi su se željeli slikati s Mariom, dodirnuti ga ili barem dobiti autogram. Nije se Mario baš iskazao na konzoli, djeca su tu ipak na svom terenu ali je zato Splićanin najavio sljedeću “pravu” tenisku sezonu u kojoj bi se trebao vratiti u svjetski vrh.
- Potpuno sam fit, spreman i maksimalno motiviran, a kad sam takav onda su i ciljevi maksimalni. Želim kontinuitet dobrih igara i rezultata, to mi je nedostajalo u ove posljednje dvije, za mene izuzetno teške godine. To u najmanju ruku znači povratak u top 10 - rekao je Mario, koji se posljednje dvije godine borio s mononukleozom i brojnim ozljedama:
- Sve je to prošlost i ne želim više ni misliti, a kamoli pričati o tome.  Smatram da pripadam svjetskom vrhu, a to sam dokazao i ove godine kad sam odmah nakon povratka pobijedio Murraya i Tsongu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare