To je to što me zanima!

Dječak je prvi testirao BMX stazu: Spremna je za vožnju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Još jedna natjecateljska arena spremna je za "puštanje u promet" u Rio de Janeiru. Pripreme za Olimpijadu teku planski, a kako se približava 2016., raspoloženje raste
Vidi originalni članak

Nešto manje od godine dana dijeli nas od jednog od najuzbudljivijih sportskih događaja-ljetnih Olimpijskih igara. One će se održavati u brazilskom Rio de Janeiru. U Brazilu se održavalo i posljednje Svjetsko nogometno prvenstvo.

POGLEDAJTE VIDEO: Staza spremna, vozači jedva dočekali

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na OI Peking 2008. godine debitirala je disciplina BMX bicikliranja . Kako je uvrštena u olimpijske sportove, u Rio de Janeiru već su pripremili stazu za tu disciplinu.


Staza za natjecatelje ukupno će imati 400, a za natjecateljice 350 metara. Natjecanja će moći pratiti gledatelji na 7500 sjedećih mjesta.

Pravo "krštenje" staza će imati već u listopadu, kad će se ondje održati međunarodni BMX izazov s preko sto natjecatelja iz tridesetak zemalja.

Među prvim vozačima na stazi bio je dječak na malom BMX biciklu, koji se s oduševljenjem vozio po natjecateljskim preprekama, naravno, uz pratnju starije osobe.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • RA95 01.09.2015.

    Koja Vjest u pm...

  • gogs80 31.08.2015.

    nisu ni OI kaj su nekad bile kakav bmx i ostale gluposti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare