To je to što me zanima!

Djed ubio oca slavnog srpskog nogometaša Save Miloševića

Djed (83) proslavljenog napadača srpske reprezentacije Save Miloševića u petak navečer je iz vatrenog oružja ubio svog sina Stevu (58) nakon svađe u dvorištu kuće
Vidi originalni članak

Djed proslavljenog bivšeg srpskog reprezentativca Save Miloševića u petak navečer je u obiteljskoj kući u mjestu Glavičice kod Bijeljine u BiH ubio svog sina Stevu (58) iz vatrenog oružja, piše Srna.

Oko 21 sat u dvorištu kuće 83-godišnji djed Savo je ušao u fizički obračun sa sinom nakon čega je starac ušao u kuću, uzeo pušku i hicem pogodio Stevu u predio prsa.

Otac bivšeg napadača Zaragoze i Osasune je preminuo na putu do bolnice, dok je policija uhitila napadača koji će nakon kriminalističke obrade biti prebačen Okružnom tužiteljstvu u Bijeljini.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • šibenčanin12 11.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • braja 11.06.2011.

    Strasno posvadjali se otac i sin oko imovine.Saucesce Savi Milosevicu.

  • buki322 11.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare