To je to što me zanima!

Djevojka Cristiana Ronalda prostituira se za 3600 kn

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Fernanda Brags, djevojka Cristiana Ronalda, prostituira se i prodaje kokain. Noć s njom stoji 18.000 kuna, a sat vremena 3600 kuna
Vidi originalni članak
Fernanda jako voli Cristiana, a već godinama se potajno viđaju i ljubuju. Rekla mi je da već neko vrijeme spavaju zajedno, iako je svjesna da mu nikad neće postati djevojka, rekla je neimenovana madam engleskom News of the Worldu. Fernanda je prostitutka za visoko društvo, a cijela noć s njom stoji 18. 000 kuna. Sat vremena provedenih u Fernandinu društvu stoji 3600 kuna. Njene usluge nudi čak pet eskort agencija u Londonu. Osim što se prostituira, Fernanda raspačava kokain, a gram prodaje za 500 kuna. U svojojo posljednjoj akciji stigla je na 'sastanak' u hotelsku sobu i donijela mušteriji dva grama kokaina.
- Kokain plus druženje sa mnom sljedećih sat vremena stoji 5000 kuna - rekla je Fernanda zaokruživši cifru, ne znajući da ju snimaju tajnom kamerom novinari News of the Worlda.
Na proslavi prošlogodišnjeg naslova prvaka Fernanda je na proslavu stigla s Wayneom Rooneyem i Cristianom Ronaldom. Nakon nekoliko minuta promijenila je društvo i sjela za stol s Wesom Brownom i Riom Ferdinandom. Nakon te proslave nastavila je druženje s igračima Manchester Unioteda, a Ronaldo ju je nekoliko puta pozivao u svoj dom u okolici Manchestera. Fernanda bi sjela u taksi i prevalila stotinjak kilometara.
Idi na 24sata

Komentari 16

  • petruss 22.09.2008.

    a on jebe đabe! Kakva nepravda! I tata bi sine!!

  • tomicus 22.09.2008.

    jel to nije Vlatka??

  • martinmg42 21.09.2008.

    a shit,sad nisam sise vidio,užas,a tak su trebe dobre

Komentiraj...
Vidi sve komentare