To je to što me zanima!

Djibril Cisse novi igrač Lazija, potpisao je ugovor na 2 godine

Francuski napadač Djibril Cisse potpisao je dvogodišnji ugovor s Lazijem, potvrdio je rimski klub u utorak. Godišnje će bivši igrač Panathinaikosa zarađivati 2.1 milijun €
Vidi originalni članak

Dosadašnji nogometaš Panathinaikosa Djibril Cisse (29) novi je igrač Lazija. Godišnje bi trebao zarađivati 2.1 milijun eura, a talijanski mediji navode da je talijanski klub platio grčkom šest milijuna eura odštete. 

Cisse je u utorak ujutro sletio u Rim na liječničke preglede, a nakon što je potpisao ugovor, uskoro bi se trebao priključiti novim suigračima koji se pod trenerskom palicom Edoarda Reje pripremaju u Auronzo di Cadoreu.

Cisse je u dosadašnjoj karijeri igrao za Arles, Nimes, Auxerre, Liverpool, Marseille, Sunderland i konačno posljednje dvije godine za Panathinaikos. U obje je sezone bio najbolji strijelac grčke lige.

Za francusku je reprezentaciju odigrao 40 utakmica i postigao devet pogodaka.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • arsenalist 12.07.2011.

    Bio je jedan od velikih, velikih talenata,ali nažalost mahom radi ozljeda,karijera nije bila tako sjajna...

  • Juve_Fans_Adel_Taarabt 12.07.2011.

    meni je Cisse uvijek bio drag igrac.. sretno Djibril :)

  • komentator s marsa 12.07.2011.

    meni je tako ruka pukla... odvratno izgleda ali u tom trenutku nije toliko strašno... više se uplašiš ono jbt u pm sta je sad ovo nego sto boli jer neznam kak da opisem ali valjd udari toliki adrenalin da neosječaš tu ogromnu bol... al zato poslje na snimanju kad trebas okrenit ruku a ona pola ju okreces pola moras s drugom rukom okretat, a unutra u ruci se sve zakrece :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare