To je to što me zanima!

Do 15. 8. stadion mora biti obnovljen ili nema Europe

Dinamo je obvezan do sredine kolovoza izvršiti određene radove na stadionu želi li na Maksimiru igrati europske utakmice, kaže Damir Vrbanović
Vidi originalni članak

Nakon obavljene analize stanja maksimirskog stadiona Uefa je, očekivano, uputila niz primjedbi na stanje objekta. Sukladno navedenom izvještaju te popratnom pismu koje su potpisali šefovi odjela za klupsko natjecanje Europe Dinamo je obvezan do 15. kolovoza izvršiti određene radove, prepričao je sadržaj pisma koje je u Dinamo stiglo iz Uefe.
Kao što se i očekivalo Uefa je Dinamu nabrojala segmente koje će klub u suradnji s Gradom morati riješiti do sredine kolovoza kako bi na Maksimiru mogli nastaviti natjecanje u Europi, bila to Liga prvaka ili Europska liga.
- Kao što smo i najavljivali u pismu je potvrđeno da je rasvjeta u lošem stanju te da hitno moramo nabaviti nova rasvjetna tijela. Sanitarni čvorovi za gostujuće navijače i na istočnoj tribini posebno su zabrinuli inspekciju Uefe pa ćemo i to morati sanirati - priča Vrbanović. Uz ta dva vjerojatno najskuplja segmenta, Dinamo će morati 'riješiti' i problem sigurnosti, odnosno nabaviti nove sjedalice te osigurati zaštitne ograde na tribinama.
- Od kluba i Grada očekuju i standardizaciju kvalitete komentatorskih mjesta, kamera i pripadajućih sadržaja. Rokovi su vrlo kratki jer novi pregled očekuje se već 10. ili 12. kolovoza kako bi se u Uefi uvjerili da su radovi pri kraju. Već sljedećih dana trebalo bi izabrati izvođača radova, a prvi radovi moraju krenuti već sljedeći tjedan - ističe Vrbanović.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • NIPL 16.07.2009.

    Znači - NEMA Europe.........zar OPET ??? :D

  • casio 16.07.2009.

    Ne moraju ni igrati. Nek se fino izore i posadi luk i paprika. Biće više koristi nego od ovih luzera što trče po tom travnjaku.

  • reines 16.07.2009.

    pa kome još nije jasno di smo u ovom trenutku?.....ali.... treba još kruha i igara....da nam ne padne što drugo na pamet

Komentiraj...
Vidi sve komentare