To je to što me zanima!

Dobar posao u Rusiji: Bilić za lošu sezonu zaradio 6,5 mil. €

Bivši hrvatski izbornik je potpisao ugovor na 3 milijuna eura po sezoni, čime je postao najplaćeniji hrvatski trener ikada, a još je dodatno zaradio na otpremnini
Vidi originalni članak

Slaven Bilić dobro je naplatio renome koji je stekao na klupi hrvatske nogometne reprezentacije. Za godinu dana avanture u Moskvi, na račun je 'kapnulo' oko 6,5 milijuna eura!

Bilić je potpisao ugovor na 3 milijuna po sezoni, čime je postao najplaćeniji hrvatski trener ikada, a dodatno je zaradio na otpremnini. Ruski mediji pišu kako je za sporazumni raskid ugovora 'inkasirao' još 3,5 milijuna €, a taj mu je novac navodno već uplaćen.

S Lokomotivom je u prvenstvu završio na 9. mjestu, najgorem u povijesti kluba, a u Kupu je ispao već u osmini finala. Da parafraziramo naslov poznatog filma, bio je to 'Dobar posao u Rusiji'.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • bosanac laki 24.06.2013.

    zato se nije ni trudio,znao je koja ga otpremnina čeka...hahhaha

  • trivulj 23.06.2013.

    Tako je to u zivotu,,,,,, neko izgubi neko dobije sto nije slucaj sa Bilicem,,,,, On je i izgubio a i dobio.....U svakom slucaju bolje je prosao od bilo koga u regiji,,,,Za nerad dobiti toliku lovu to je nezamislivo.Da je lokomotiva moja on bi dobio samo tanjir supe i nogu u dupe. Mislim da nakon Lokomotive niko vise nece angazovati ovog neznalicu.....

  • dulepacov_1 23.06.2013.

    a sto volite iskoristit ovaj izraz dobar posao u... vise neg kruva pojest

Komentiraj...
Vidi sve komentare