To je to što me zanima!

Dobio kroz noge pa se naljutio: "Sad pišite o ovome dva dana"

Cristiano Ronaldo imao je novi ispad. Danilo mu je gurnuo kroz noge na treningu, CR7 se posvađao s Marcelom kojem je to bilo smiješno pa je napucao loptu na tribine
Vidi originalni članak

Običan trening i lopta kroz noge tijekom "zrende". Ništa čudno. Osim ako ste gurnuli kroz noge Cristianu Ronaldu koji je u posljednje vrijeme klimav sa živcima. 

E onda imate problem. 

Španjolski AS objavio je video s Realovog treninga koji je otišao u krivom smjeru nakon što se Danilo drznuo gurnuti kroz noge Ronaldu. Marcela je to jako nasmijalo, Ronaldo je ušao u raspravu s njim, više nikome nije bilo do smijeha.

Ronaldo potom ispucava loptu na tribinu i poručuje novinarima koji su pratili trening:

- Evo, sad pišite o ovome dva dana...

Idi na 24sata

Komentari 48

  • BedBluBoys 15.10.2016.

    Sigurno ti znas kaj je sad bilo... daj molim te...

  • listovača 15.10.2016.

    Ovo je strašno koliko novinari mrze lovjeka koji im se ne sviđa.Kada Ronaldo dijeli svoju lovu šakom i kapom tada se to objavi kao agencijska vijest bez ikakvog komentara.Kada Ronaldo reagira na sebi svojstven način tada se iz toga napravi roman veličine R i M.Istovremeno je na osudu Messija potrošeno tek dva reda jedne kartice.Jadni ste i bijedni u svojpoj nepismenosti i mrziteljstvu.

  • 15.10.2016.

    Dokaz da je njemu stalo samo do sebe i vlastitih rekorda, misli za sebe da je nekakav bog i nitko mu se ne smije nasmijat ni nista takvog, daj molim te. Pogledajte kako su na treningu barce jucer izvozali neymara, messija i suarezu i zajedno su se tome smijali a ne odma zivcanit jer su oni ne znam sta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare