To je to što me zanima!

Dobio otkaz jer je spavao sa ženom predsjednika kluba

Leonardo Jardim s Olympiacosom imao je deset bodova prednosti u ispred drugog u grčkoj ligi i izborio 1/16 finala EL-a. No posla ga je stajala uloga ljubavnika...
Vidi originalni članak

U nedjelju je španjolski strateg, 49-godišnji Michel, postao novi trener grčkog Olympiacosa, te je uskočio vrlo brzo u novi posao nakon što mu je došao kraj suradnje s nogometašima Seville.

Inače, još do prije desetak dana se činilo da čvrsto na trenerskoj klupi kluba iz Pireja sjedi Portugalac Leonardo Jardim, ali je nenadano dobio otkaz. Jardim je smijenjen unatoč činjenici što je u tom trenutku Olympiacos bio prvi na ljestvici domaćeg prvenstva s deset bodova prednosti ispred najbliže pratnje. Uz to Olympiacos je tada bio neporažen u Super ligi, te je izborio ulazak u šesnaestinu finala Europa lige.

U početku su mediji u Grčkoj pisali da je vlasnik kluba Vangelis Marinakis nezadovoljan obrambenom taktikom Jardima, no njegova je ljutnja bila daleko dublja.

Naime, po novim informacijama grčkih novinara vlasnik kluba je bio ogorčen na Portugalca jer je ovaj imao ljubavnu avanturu s njegovom suprugom, koja je navodno trajala sve do otkaza.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Frenkyy 05.02.2013.

    A možda je to bilo po naređenju gospođe! Možda on nije ni kriv!

  • Frenkyy 05.02.2013.

    Što bi rekli u Crnoj Gori ; Viđu avetinje što tudji poso rabota!

  • StjepanMartinković 05.02.2013.

    eto Murinho vidš šta je majstor svog zanata

Komentiraj...
Vidi sve komentare