To je to što me zanima!

Dobra vijest za City: Vincent Kompany vratio se treninzima

Manchester City je primio ohrabrujuću vijest od liječničke službe. Belgijski se igrač Vincent Kompany vratio treninzima prije od očekivanog. Bit će spreman za subotu
Vidi originalni članak

Nogometni portal Goal.com otkrio je da je Kompany započeo s laganim treninzima u redovima aktualnog engleskog prvaka, iako je prvotno bilo najavljeno da će pauzirati i do tri tjedna zbog ozljede lista noge.

Kompany se ozlijedio u utakmici FA Cupa krajem prošlog mjeseca, a menadžer Roberto Mancini otkrio je prvog dana veljače da je pred kapetanom "građana" poduža stanka. 

No, čini se da su procjene bile pogrešne s obzirom da Kompany odrađuje lagane treninge, te bi mogao biti spreman za utakmicu 26. kola Premierlige kod Southamptona nadolazeće subote.

Bio bi to veliki poticaj za momčad Roberta Mancinija, koja za vodećim gradskim rivalom Unitedom zaostaje velikih devet bodova.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ivanzap 06.02.2013.

    da im je bog na golu, obrana mojsije i golijat i sv.petar, veza abraham, david i josua a napad isus i josip opet bi nerijeseno odigrali i mene sjebali na kladionicinapad isu

  • chelseaMG 06.02.2013.

    to je za city odlična vijest, a ne dobra. bez kompanya u obrani su osjetno slabiji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare