To je to što me zanima!

Dobra vijest za Halilovića: HSV je preuzeo majstor za golijadu

Kod novog trenera Gisdola Alen bi trebao napredovati. On je poznat u Njemačkoj po vođenju Hoffenheima kojeg je spasio od ispadanja 2013. godine, a gaji veliki afinitet prema napadačkom nogometu
Vidi originalni članak

HSV, kao i naš Alen Halilović (20) opasno se muče na samom početku Bundeslige. Prethodne subote poraženi su od moćnog Bayerna 0-1 pred sam kraj utakmice golom Kimmicha što im je ujedno bila i ponajbolja odigrana utakmica tekuće sezone.

Ironije radi, poslije te utakmice klub je uručio otpusno pismo treneru Bruni Labbaddiji jer bodovni učinak njemačkog 'dinosaura' mizeran - broje tek jedan osvojeni bod iz prvog kola protiv Ingolstadta (1-1). Zatim su nanizali četiri poraza (Leverkusen, Leipzig, Frankfurt, Bayern) što je bio okidač za promjene na sjeveru Njemačke.

Dakle, Labbadia je bivši čemu se svakako obradovao naš ofenzivac Alen Halilović kojeg je HSV doveo ovog ljeta iz Barcelone kao veliko pojačanje.

Tehnički nadareni veznjak nije se pretjerano naigrao - upisao je tek 62 odigrane minute u četiri ulaska s klupe. Priče govore kako je trener Labbadia prkosio upravi koja mu je nametala da Alen mora igrati od prve minute namjerno ga ostavljajući na klupi.

Kod novog trenera Markusa Gisdola takvih problema neće biti. On je poznat u Njemačkoj po vođenju Hoffenheima kojeg je spasio od ispadanja 2013. godine, a gaji veliki afinitet prema napadačkom nogometu čemu je i svjedočila gol razlika 70-72!

Pored toga, ne libi se dati veliku minutažu mladim igračima - Liverpoolov Roberto Firmino najbolji je primjer koliko mladi talentirani ofenzivac može napredovati u takvoj postavci stvari.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 11

  • chadjohn 27.09.2016.

    Bayern, 1 gol u pet utakmica... Prelose jbt, prelos klub...

  • donandres 27.09.2016.

    po čemu je ovo dobro za halilovića? kako možete znati da će on dobiti priliku kod novog trenera? Možda mu se baš halilović ne svidi i ne vidi ga u svojim planovima? Dakle, glup članak, a haliloviću ostaje nada da će se uspjet nametnut kod novog trenera i da će dobit priliku

  • Josip Joe Milovich 27.09.2016.

    Hrvatski Freddy Adu

Komentiraj...
Vidi sve komentare