To je to što me zanima!

Dobre vijesti za Dalića: Bale je van forme, a Ramsey ozlijeđen

Bale je svakim danom sve bliži odlasku iz “kraljevskoga kluba”, a u Osijek će doći potpuno izvan forme. Razlog? Bale je posljednju službenu utakmicu odigrao još 28. travnja
Vidi originalni članak

Gareth Bale je potpuno izvan forme, a Aaron Ramsey zbog ozljede preskače lipanjski dvoboj s Hrvatskom. I to su dobre vijesti za Zlatka Dalića.

“Vatreni” će 8. lipnja (15 sati) u Osijeku dočekati 19. reprezentaciju svijeta, Hrvatska trijumfom protiv Walesa želi “izbrisati” kiks iz utakmice s Mađarima.

Ryan Giggs još nije objavio popis igrača za gostovanje u Osijeku, ali je jasno kako ikona Manchester Uniteda ne može računati na ozlijeđenog Aarona Ramseyja. Veznjak Arsenala, koji karijeru nastavlja u Juventusu, zbog ozljede zadnje lože neće konkurirati za Hrvatsku.

Još veći problem za Ryana Giggsa svakako je trenutačna forma Garetha Balea. Glavnoj zvijezdi Walesa te napadaču Real Madrida ne “cvjetaju ruže” na Santiago Bernabeuu, Bale je svakim danom sve bliži odlasku iz “kraljevskoga kluba”, a u Osijek će doći potpuno izvan forme.

Razlog? Bale je posljednju službenu utakmicu odigrao još 28. travnja (90 minuta u porazu 1-0 od Rayo Vallecana), no Zinedine Zidane ga u posljednje tri utakmice sezone nije koristio. Velški nogometaš tako na Gradski vrt stiže izvan pravog ritma, a u Osijeku će zaigrati nakon 41 dana bez utakmice. Previše... 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • bcelija 21.05.2019.

    Bale je i izvan forme vrhunski igrač koji može svakome zabiti pa nam se nije baš za veseliti. U kakvoj smo formi mogu nam se svi veseliti.

  • 21.05.2019.

    Hajde Hrvatski Heroji !!!! Sad je Opet Naj Naj Forma !!!!! Bravo Hrvatska Reprezentacijo!!!!! Hrvatski Heroji Najveci Uspjeh Svih Vremena !!! Bravo Hrvati Bravo Hrvatski Momci Bravo Daliću Bravo Vatreni

  • pravi hrvat 21.05.2019.

    On je van forme 4god

Komentiraj...
Vidi sve komentare