To je to što me zanima!

Dobre vijesti za Modre: Trnava kod kuće iznenadila Anderlecht

Dinamo je na Maksimiru protiv Fenerbahčea odigrao izvanrednu utakmicu i došao do 4-1 pobjede, a u drugoj utakmici skupine E Spartak Trnava je šokirala Anderlecht i došla do vrijedna tri boda...
Vidi originalni članak

Osim sjajnog početka Dinama u Europskoj ligi, odlično su startali i 'autsajderi' skupine E. Spartak Trnava šokirala je Anderlecht kod kuće i pobjedom 1-0 došla do jako vrijedna tri boda, što također 'ide na mlin' Modrima.

Dinamo je totalno deklasirao Fener s 4-1, a Slovacima je za tri boda bio dovoljan jedan pogodak. U 79. minuti je mrežu nositelja skupine zatresao Matej Oravec i tako doveo svoju momčad do spektakularne pobjede.

DINAMO - FENERBAHČE 4-1 Fantastični Dinamo pregazio Fenerbahče u rapsodiji od igre!

S ovim rezultatima, Dinamo je trenutačno prvi u skupini s tri boda i boljom gol razlikom od Trnave. Bez bodova u prvom kolu ostali su Anderlecht i Fenerbahče. 

U drugom kolu, zagrebački klub ići će u goste Anderlechtu, a Spartak Trnava Fenerbahčeu. Susreti će se igrati 4. listopada.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ciLa 21.09.2018.

    Mediji su stvarno nevjerojatni! Na konto nam stavljaju bodove koje još nisu ni blizu. Kada ćete početi realno razmišljati da ne stvarate pritisak?

  • Captain Obvious 21.09.2018.

    Nema ništa slađe nego kad svi upišu unaprijed bodove protiv tebe a onda ih ti malo prizemljiš. Bravo Trnava.

  • dottie 21.09.2018.

    Trnava je jaca od Anderlechta

Komentiraj...
Vidi sve komentare