To je to što me zanima!

'Dobro mi ide vožnja po lijevoj strani, a plaću još nisam vidio'

Nisam još dobio prvu plaću. Ni ne znam koliko novaca imam. Još mi Rijeka plaća račune, ha, ha, ha, rekao je Andrej Kramarić u intervjuu za hrvatsko izdanje Goala
Vidi originalni članak

Andrej Kramarić debitirao je za Leicester, navijači već pišu pjesme o njemu, a hrvatski napadač u razgovoru za Goal otkriva kako se snašao u Engleskoj, s kim se druži u klubu, prepoznaju li ga na ulici...

- Dobro sam se prilagodio. Navikao sam na promjene. Naučio sam se brinuti za sebe i pripremati za utakmice bez ičije pomoći. Engleska je drugi svijet. Uvjeti su bolji, igrači profesionalniji, prema sebi pa prema drugima. Premiership je fantastičan. Triput brži nego HNL. Možda i zbog travnjaka, jer podloga je užasno brza. Ne stigneš ni razmišljati - rekao je Andrej, kojeg navijači Leicestera prepoznaju na ulici.

Facebook/Leicester City Football Club

- Svi su znali tko sam jer su vidjeli u novinama. Ljudi me prepoznaju, ovdje igrače doživljavaju drugačije. Utakmice su praznik, a grad živi za Leicester - kaže Kramarić, s čijim se imenom dosta muče suigrači:

- Pokušavam ih naučiti da me zovu Krama. Ali oni pokušavaju izgovoriti moje ime pa to ispadne Andžrej. Tako nešto. Teško im ide - kaže naš napadač.

U klubu se najviše druži s Andyjem Kingom i Markom Schwarzerom.

- Mark je također tek došao pa živimo u istom hotelu. Dobro pričam engleski pa nemam problema s komunikacijom - kaže Kramarić, koji se prilagodio i vožnji po lijevoj strani ceste.

- Rentao sam automobil i pohvatao sve u pet minuta. Nije mi problem voziti po lijevoj strani. Zapamtio sam čak i neke glavne ulice - dodao je Kramarić.

Još nije osjetio kako je to biti milijunaš.

- Nisam još dobio prvu plaću. Ni ne znam koliko novaca imam. Još mi Rijeka plaća račune, ha, ha, ha - kaže kroz smijeh Kramarić.

Otkriva i zašto je uzeo dres s brojem 40.

- Želio sam 91, ali u Engleskoj su dozvoljeni brojevi do 45. Bio je slobodan 14, čini mi se i 28, ali nisu mi se svidjeli. U Dinamu sam imao 9, u Lokomotivi 20, u Rijeci 91. Nije mi to važno, igram ja, ne brojevi - rekao je Kramarić.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Lojqa 21.01.2015.

    Tipicna Hrvatska prica. Odes vani i nakon tri dana te pitaju za placu, a jedva imas tri radna sata.

  • bbbdado 21.01.2015.

    Prvo moraš zaradit plaću , sretno

  • zadar_zadar 21.01.2015.

    Loptogurač zabij gol pa da sutra imam ručak

Komentiraj...
Vidi sve komentare