To je to što me zanima!

'Dobro poznajem Chicharita! I zašto ne bi pobijedili Meksiko?'

Bit će u punom sastavu s obzirom da nemaju toliko klupskih obveza i bit će teško protiv njih. Međutim, igrali smo već i prije u nekim mješovitim sastavima i dobro smo prolazili, rekao je Tin Jedvaj
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će u noći sa subote na nedjelju prijateljsku utakmicu s Meksikom u Los Angelesu, a jedan od stupova obrane u momčadi Ante Čačića bit će Tin Jedvaj, branič Bayera iz Leverkusena.

- Svi bismo rado išli, ali mnogi igrači imaju još bitnih utakmica - no zašto ne bismo pobijedili i u ovakvom sastavu? Imamo dovoljno vremena za upoznavanje i uigravanje i svakako ćemo se potruditi dobiti ovaj susret. Ja se dobro osjećam, u dobroj sam formi i jedva čekam nove utakmice - najavio je Jedvaj.

VIDEO

Što se može očekivati od prve postave Meksika, na stadionu koji će biti uglavnom ispunjen njihovim navijačima?

- Znam ih dosta dobro, pogotovo Chicharita. Bit će u punom sastavu s obzirom da nemaju toliko klupskih obveza i bit će teško protiv njih. Međutim, igrali smo već i prije u nekim mješovitim sastavima i dobro smo prolazili, ne vidim zašto ne bi i sada bilo tako. Meksikanci će imati podršku kao kod kuće, što nam može stvoriti pritisak, ali suprotstavit ćemo im se i izvući najbolji mogući rezultat.

Po povratku iz SAD-a, Hrvatsku čeka kvalifikacijsko gostovanje kod prvog pratitelja Islanda.

- Naravno da ćemo se potruditi dobiti obje utakmice, pri čemu je susret s Islandom važniji. No, moramo i protiv Meksika biti pravi, nakon čega ćemo se usredotočiti na Island - zaključio je Tin Jedvaj.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • piramida 25.05.2017.

    Kantanaza.

  • mile1111 24.05.2017.

    I Ronalda svi dobro poznaju, pa svima trpa kad se sjeti.

  • --- DAVOR --- 24.05.2017.

    Nama ne pašu agresivne i grube momčadi a Mexico to svakako je. Predviđam 3:1 PORAZ.

Komentiraj...
Vidi sve komentare