To je to što me zanima!

Dobrodošao u klub: Wilson je uzeo modri dres s brojem 28

U Maksimir je u ponedjeljak u popodnevnim satima stiglo zadnje pojačanje Dinama u ovoljetnom prijelaznom roku, Portugalac Wilson Eduardo. Odabrao je broj 28...
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama jutros su otputovali u Litvu na uzvrat drugog pretkola Lige prvaka protiv Žalgirisa, no u Maksimiru ipak nije bilo mirno.

U službenim se prostorijama stadiona pojavio Wilson Eduardo, polivalentni napadač Sportinga koji je u redove hrvatskog prvaka stigao na jednogodišnju posudbu.

Šesti Portugalac u svlačionici "modrih", uz Ivu Pinta, Eduarda Carvalha, Paula Machada, Gonçala Santosa te Rubena, odabrao je dres s brojem 28 na leđima.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • gismund 22.07.2014.

    dinamo je doveo respektabilne igrače, jedino je pitanje hoće li se uspjeti posložiti kao momčad jer kvalifikacije za EU natjecanja su počele!?

  • wsad 22.07.2014.

    Sad su poceli pretjerivati i opet ta neuigrana ekipa nece uspijeti doci do lp i nece proci skupine el pa primjer vam je man.city kupovali su i trosili miljune a dva od tri puta nisu prosli skupinu lige prvaka jer nisu bili uigrani .Dinamo bi trebao sad te igrace imati dvije tri godine da bi napravio nesto vise a ne druge godine ce to sve rasprodati i otjerati i dovesti novih 15 igraca.....:DD

  • bambinho65 21.07.2014.

    Wilsona je engleski "Daily mail" 2010. stavljao u istu rečenicu sa Fergusonom i Man UTD-om.....bumo videli...

Komentiraj...
Vidi sve komentare