To je to što me zanima!

"Dobrodošli u Draženov grad": Ovo je bio njegov Los Angeles

Dražen je zbog sportskih obveza često i dugo izbivao iz Šibenika, ali je strašno volio povratke u svoj grad. Kad bi stigao do ovog mosta rekao bi: 'Evo mog Los Agelesa', rekla je Biserka Petrović
Vidi originalni članak

Šibenik je i službeno postao Draženov grad. Na 52. rođendan neponovljivog Dražena Petrovića na ulazu u Šibenik iz smjera Splita ili Zadra na početku Brodarice i ispred Njivica postavljene su table koje putnike obaviještavaju da ulaze u Draženov grad.

Sve je 22. listopada, na dan kad je Dražen trebao proslaviti 52. rođendan, bilo u njegovom znaku. Šibenčani su se poklonili našem najvećem košarkašu i odali mu počast, a stigli su i Draženovi najbliži, majka Biserka i brat Aco.

- Dražen je zbog sportskih obveza često i dugo izbivao iz Šibenika, ali je strašno volio povratke u svoj grad. Kad bi stigao do ovog mosta rekao bi: 'Evo mog Los Agelesa'. I sada je on baš tu, blizu mjesta sa kojega se na povratcima uvijek divio prvom pogledu na svoj grad. Ovo danas, na neki je način, još jedan Draženov povratak u Šibenik. A kada bi se vraćao tražio je da mu spremim pašticadu s njokima. To je najviše volio, prisjetila se danas Draženova majka Biserka, prenosi Šibenski portal.

- Šibenik je napravio veliku stvar u spomen na jednog dečka koji se prije 52 godine rodio ovdje. Moja obitelj zahvaljuje na ovim stvarima koje su napravljene ovih godina. Ovo s tablama i Draženovim gradom kulminacija je svega - rekao je Aco Petrović.

Dražena su se sjetili i u Brooklyn Netsima.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • robert_slovenija 22.10.2016.

    Volim drazena ali cini mi se da zanemarujemo jednog kosarkasa bas radi njega. Ako znas ko je komentiraj

  • Orahova1 22.10.2016.

    Interesantno je kako i Dražen a i Jordan su imali iste manire ,volju za radom treniranjem pobijedama pa čak obojica bi malo isplaze jezik kad sutiraju, a kad ih gledaš kad igraju samo što su bili na drugcijim pozicijama radi njihove fizičke građe ,sve i do najmanjeg stvari kao da su jedan drugog kopirali , bar se meni tako čini.

  • Nemo22 22.10.2016.

    Gospođo Biserka,zašto ne piše HOMETOWN nego City? Jedan je rodni grad,a tisuće gradova.Šteta....

Komentiraj...
Vidi sve komentare