To je to što me zanima!

Dočekali heroje: Barca titulu posvetila žrtvama potresa

Tisuće ljudi okupilo se na ulicama i trgovima Barcelone kako bi dočekali svoje heroje. Guardiolini igrači 21. naslov su proslavili s porukom 'Lorca u našim srcima'
Vidi originalni članak

Zadnjim sučevim zviždukom u Valenciji protiv Levantea Barcelona je u srijedu matematički potvrdila 21. naslov prvaka Španjolske. Na povratku u glavni katalonski grad tisuće je razdraganih navijača na ulicama i trgovima dočekalo svoje heroje. Igrači Pepa Guardiole treću uzastopnu titulu proslavili su u otvorenom autobusu s izvješenom porukom 'Lorca u našim srcima'.

Pobjedu su posvetili žrtvama katastrofalnog potresa u tom španjolskom gradu u kojem je u srijedu poginulo devet osoba, a tisuće je ostalo bez domova.

- Ovo je poseban dan. Djeca slave zajedno sa svojim roditeljima, djedovima i bakama. To je prava katalonska proslava. Ova je momčad sastavljena od prijatelja, a kad prijatelji igraju dobro, ovo je rezultat - rekao je direktor kluba Jordi Cardoner.

Slavlje se nakon ulica Barcelone preselilo na Camp Nou na kojem su se igrači i dužnosnici kluba zahvalili navijačama. Kapetan Carles Puyol poručio je da će i dalje braniti nogomet aludiravši na destruktivnu filozofiju najvećeg rivala Real Madrida i njegovog trenera Jose Mourinha.

Gerard Pique obećao je navijačima naslov Lige prvaka te ih pozvao na još jednu proslavu 29. svibnja.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • barca_crofan 16.05.2011.

    svaka čast dečkima!!!!!sada se dobro pripremiti za finale da i to osvojite!!!!! a vi realovci i ostatak društva koji ser* po barci nađite si drugu zanimaciju,a ne tu iz očaja pljuvat po barci...znam da boli kad ne osvojite naslov,pogotovo ako vam ga uzmu najveći rivali,a li ove godine su to stvarno zaslužili svojom dobrom igrom i dobrim utakmicama!!!!samo naprijed!!!VISCA EL BARCA

  • MateBarišić 14.05.2011.

    svaka čast lopovi

  • BaRcA_15 14.05.2011.

    Svaka im čast!! a vama kojima smeta to,ima još stotinjak vijesti i komentirajte tamo. :D BARCA <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare