To je to što me zanima!

Dodig i Polašek u finalu! Srušili su savršeni niz Mektića i Pavića

Iako je izgledalo kako će Mektić i Pavić nastaviti nevjerojatni niz te stići do prvog Grand Slam finala i 13. pobjede zaredom, odlični Dodig i Polašek su slavili velikim preokretom
Vidi originalni članak

Gledatelji su se vratili na tribine, a slijedio je obračun trojice Hrvata za mjesto u finala prvog Grand Slama sezone! Ove sezone nedodirljivi Mektić i Pavić krenuli su jako dobro, ali na kraju su Dodig i Polašek pronašli 'kriptonit' i slavili s 2-1 u setovima (4-6, 6-4, 6-3).

TRI PARA U POLUFINALU Totalna dominacija! Hrvatska će imati finalista Australian Opena

Vratili su im tako za finale Antalye gdje su Mektić i Pavić osvojili svoj prvi zajednički turnir, a nije sve izgledalo kao da će deveti nositelji turnira slaviti. Pogotovo ne nakon prvog seta u kojem su za 40 minuta rutinski sa 6-4 slavili Pavić i Mektić. Spasili su dvije break lopte, a iskoristili drugu od dvije ponuđene.

U drugom setu oba para nisu posustajala, a onda se Nikoli i Mati dogodio kiks u presudnom trenutku. Kod vodstva 5-4 za Dodiga i Polašeka izgubili su servis, a samim time i set za poravnanje rezultata. Nisu dobro krenuli ni u treći set jer su odmah na startu izgubili svoj servis kojeg Dodig i Poljak s druge strane više nisu ispuštali. 

Završili su pobjednički niz hrvatskog para, a Polašeka i Dodiga u finalu Australian Opena čeka bolji iz susreta Murray/Soares - Ram/Salisbury.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • neka.neka 18.02.2021.

    Ovaj pavic papcina

  • djoko1 18.02.2021.

    Hercegovac gazi

  • NEMAK 18.02.2021.

    Geni kameni 💪💪💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare