To je to što me zanima!

Dojadio mu loš Ferrari! Vettel na kraju sezone želi otići iz F1

Glasine o Vettelovoj mirovini pojavile su se tijekom Velike nagrade Monaca. Nijemac zbog nekonkurentnosti bolida razmišlja o odlasku iz Formule 1 na kraju sezone, iako ima ugovor do 2020. godine
Vidi originalni članak

Sebastian Vettel razmišlja o kraju karijere! 

Informaciju je prenio GPblog, a kao razloge navodi nezadovoljstvom u Ferrariju i lošim bolidom koji nije konkurentan Mercedesu u borbi na naslov prvaka.

Glasine o Vettelovoj mirovini pojavile su se tijekom Velike nagrade Monaca. Nijemac ozbiljno razmišlja o odlasku iz Formule 1 na kraju sezone, iako ima ugovor s talijanskom momčadi do 2020. godine.

- Najšokantnija glasina koja se proširila Monacom je da Sebastian Vettel razmišlja o mirovini. Nakon što je osvojio četiri trofeja s Red Bullom želio je vratiti Ferrari na vrh, ali je napravio nekoliko pogrešaka i sada je, nakon što se Charles Leclerc pridružio ekipi, pod velikim pritiskom - prenosi GPblog.

Vettel, koji je nakon šest utrka ovogodišnjeg prvenstva treći s čak 55 bodova manje od Lewisa Hamiltona, povlačenjem bi na neki način ponovio ono što je napravio Nico Rosberg koji je otišao iz F1 nakon osvajanja prvenstva 2016. godine jer je bio svjestan da će teško ponoviti sličan uspjeh.

Već se barata i imenima mogućih Vettelovih nasljednika, a za sada se najviše spominju Sergio Perez, Kevin Magnussen, Romain Grosjean i Valtteri Bottas.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • sena2 01.07.2019.

    Gledaj ti reli vozaca-komentatora,bivsih svj.prvaka ..Kako li oni samo kritiziraju ovu neznalicu!Ovog amaterskog svjetskog 4 puta uzastopnog prvaka!Da lik je nula,sonjo lako mu je bilo pazi sada-sa red bullom osvojiti prvensto!E ajde budi majstor pa sa mercedesom to napravi!!A sta bi to Lewis napravio sa Ferrarijem sada!??Nista!Pogasite profile i ne sramotite se!Ako ne volite njemce ugrizite se za rit

  • Budni 08.06.2019.

    A kuda ćeš u penziju, jer bome za drugo nisi!

  • 29.05.2019.

    Da je dobar koliko misli da je nebi to govorio.Problem je u njemu a ne u autu,obični plačljivko i kamo sriče da nije ni dolazio i da su njega makli a ne Rajkonena koji je za njega nedozivljeni san.Dobija on nogu a nedaje je biče prije tako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare