To je to što me zanima!

Dok Božinov grije klupu Rijeke, Biljana grije Božinovu krevet

Napadač Rijeke "ludo" je zaljubljen u srpsku ljepoticu, Biljanu Doll, koja je od njega starija čak 10 godina, ali on tvrdi kako to nije problem i da mu je Biljana najveća kritičarka, ali i potpora
Vidi originalni članak

Valerij Božinov, koji je stigao u Rijeku u veljači ove godine, ne može se baš pohvaliti velikim brojem nastupa, ali se svakako može pohvaliti sa svojom prekrasnom djevojkom, Biljanom Doll

Par je u vezi još od vremena kada je 32-godišnji napadač igrao za Partizan, a vjerovali ili ne, Biljana je čak 10 godina starija od Bugarina. 

Biljana, koja je jako popularna na društvenim mrežama gdje plijeni pažnju svojim atraktivnim izgledom, jako je velika potpora u životu napadača Rijeke. 

- Svakog dana mi pomaže da se mijenjam i budem bolji čovjek i nogometaš, iako je deset godina starija od mene. Otkako sam s njom, smiren sam i samouvjeren. Biljana je moja najveća kritičarka, ali i potpora. Gleda svaku moju utakmicu i govori mi gdje griješim. Ništa ne krije, to je prava žena - opisao je Božinov svoju djevojku. 

Inače, Biljana je bivša supruga njemačkog trenera Thomasa Dolla, koji je trenutno na klupu mađarskog Ferencvarosa.

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • LOLNeki 09.05.2018.

    Jel bi je to ove usne trebale učiniti ljepšom? Jedina stvar na koju pomislim kada vidim ovakve usne su da je dobra u oralu a vjerojatno ih je zato i stavila.

  • EzioAuditore1 09.05.2018.

    Zadrzala je prezime bivseg muza?????

  • Mare44444444 09.05.2018.

    S ovom se krenes zvalit s ovim usnama te pozdere

Komentiraj...
Vidi sve komentare