To je to što me zanima!

Dok Messi krvari, Ronaldo ne zaustavlja akciju Real Madrida

Bilo Marcelov potez namjeran ili ne, ostavit ćemo drugima na procjenu. Ali činjenica je da Ronaldo nije izbacio loptu dok je Messi krvavih usta ležao na travi. Nastavio je napad pa čak i zaprijetio golu Ter Stegena
Vidi originalni članak

Prijetio je Suarez s jedne, prijetili su Ronaldo i Benzema s druge strane. Obje momčadi su dobro ušle u utakmicu, u visokom tempu tako da su i neki startovi bili malo grublji. Igrala se 20. minuta utakmice između Real Madrida i Barcelone kada je Marcelo laktom udario Messija.

Bilo to namjerno ili ne, ostavit ćemo drugima na procjenu. Ali činjenica je da Ronaldo nije izbacio loptu dok je Messi krvavih usta ležao na travi. Nastavio je napad pa čak i zaprijetio golu Ter Stegena. Da je Real poveo, bilo bi to iz nesportskog poteza njegove najveće zvijezde.

Messija je nešto ranije, prilično iznerviran i krvnički po nogama odapeo Casemiro. Brazilac je poznat kao grub igrač, a zbog ovog faula dobio je žuti karton.

 
Idi na 24sata

Komentari 87

  • vozi Miško 26.04.2017.

    I što je tu novo?

  • mrvica21 24.04.2017.

    Žao mi je što je Messi tako "krvavo" prošao, ali jedna me stvar veseli: da onaj arogantni Ronaldo i njegov klub nisu pobijedili.

  • IvančicaMaković 24.04.2017.

    Messi je kralj...ako ikad gledam nogomet,gledam zbog njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare