To je to što me zanima!

Kohorta slavi i kliče Ukrajincu: Lopa, za tebe dajemo i bubrege

Osijek je pobjedom ponovno pobjegao Hajduku tri boda i sve je bliže potvrdi izlaska u Europu sljedeće sezone. Ovom su pobjedom na najljepši mogući način svojoj Kohorti čestitali 29. rođendan
Vidi originalni članak

U posljednjoj utakmici 28. kola HNL-a Osijek je u Gradskom vrtu s 2:0 pobijedio Istru. Ponovno se istaknuo sjajni ukrajinski veznjak Dmitro Lopa koji je zabio dva gola.

Prvi je zabio u osmoj minuti kada se riješio dvojice protivnika pa neobranjivo pogodio za 1:0. Već u 25. minuti bilo je 2:0, a strijelac je opet bio Lopa, koji je ovog puta nadmudrio Gojkovića i Ivešu.

Do kraja utakmice bilo je prilika na obje strane, a gosti su najbliže golu bili u 85. minuti kada je Pavićev udarac Malenica zaustavio uz pomoć vratnice.

Osijek je pobjedom ponovno pobjegao Hajduku tri boda i sve je bliže potvrdi izlaska u Europu sljedeće sezone. Ovom su pobjedom na najljepši mogući način svojoj Kohorti čestitali 29. rođendan.

Upravo, ako zagusti u pregovorima oko otkupa Lopinog ugovora, kontam da pola istoka nudi svoje bubrege - poručuje istaknuta Bijelo-plava birtija.

Ukrajinac je trenutno na posudbi iz mađarske Puškaš Akademije i Osijek će ozbiljno razmotriti njegov otkup za 500 tisuća eura, kolika mu je cijena.

Sjajni ofenzivac ove je sezone u dresu slavonskog prvoligaša zabio šest golova uz četiri asistencije i jedan je od najboljih igrača kluba.
 

Nakon pobjede nastavio se već poznati scenarij u Osijeku - slavlje igrača i navijača.

VIDEO

Inter i Slaven remizirali

U susretu  28. kola Prve HNL Inter je u subotu na svom terenu protiv Slaven Belupa odigrao 1-1 (1-0).

Nogometaši Intera došli su rano u vodstvo, a strijelac je bio Jakov Puljić u 7. minuti, koji je odličnim udarcem sa 20 metara zatresao mrežu. To je bio deseti ovosezonski gol najboljeg strijelaca Intera.

Slaven je poravnao golom Marija Burića u 82. minuti, a u 84. Inter je ostao sa igračem manje jer je vratar Ante Mrmić izvan kaznenog prostora oborio napadača gostiju Ivanovskog. No, to nije utjecalo na rezultat, jer je ostalo 1-1.

Utakmica je odigrana na stadionu ŠRC Zaprešić pred 200 gledatelja, a sudio je Duje Strukan iz Splita.

STRIJELCI: 1-0 Jakov Puljić (7), 1-1 Mario Burić (82).

CRVENI KARTON: Ante Mrmić (84, Inter Zaprešić)
 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • VedranFadljević 16.04.2017.

    Svaka čast Osijeku, oni su dokaz da ako je klub stabilan, ekipa ne mora biti puno jača od prosjeka hnl-a da bi ostvarila odličan rezultat. Sto se Lope tiče, steta sto nije 7,8 godina mlađi i barem 7,8 cm viši jer bi tad bio top igrač cak i za bolje lige od hnl-a, ovako sa skoro 29 god upitno je dali se za njega treba dati 500k eura.

  • ToniMontana 16.04.2017.

    sve bi bilo dobro da ne igrate za Dinamo

  • tko nije lud nije normalan 15.04.2017.

    Kako je dečko izvozao ove kod drugog gola,ma divota bilo za vidjeti

Komentiraj...
Vidi sve komentare