To je to što me zanima!

Đoković bez borbe došao do četvrtfinala ATP turnira u Parizu

Đokovića u četvrtfinalu očekuje dvoboj protiv Amerikanca Taylora Fritza, koji je nedavno stigao do finala u Sankt Peterburgu gdje ga je pobijedio Marin Čilić
Vidi originalni članak

Prvi reket svijeta Novak Đoković (34) plasirao se u četvrtfinale Masters 1000 turnira u Parizu nakon što mu je Francuz Gael Monfils (35) predao meč zbog ozljede noge.

POGLEDAJTE VIDEO: Mural Đokoviću kraj Sarajeva

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Monflis se do osmine finala probio nakon pobjede u tri seta u drugom kolu. S 2-6, 7-6 (4), 6-2 , Francuz je bio bolji od sunarodnjaka Adriana Mannarina, a već sredinom tog dvoboja osjetio je bolove u nozi.   

Novaka Đokovića u četvrtfinalu očekuje meč protiv Amerikanca Taylora Fritza, koji je do četvrtfinala stigao pobjedama protiv Talijana Lorenza Sonega (3-6, 6-2, 6-3), petog nositelja Rusa Andreja Rubljova (7-5, 7-6) te Britanca Camerona Norrieja (6-3, 7-6). 

Podsjetimo, hrvatski tenisač Marin Čilić pobijedio je Fritza u finalu u Sankt Peterburgu. 

Đoković je u Parizu zaigrao na prvom turniru nakon poraza u finalu US Opena od Rusa Daniila Medvedeva. U prvom kolu je kao prvi nositelj bio slobodan, a u drugom se namučio u dvoboju protiv Martona Fucsovicsa svladavši Mađara u tri seta 6-2, 4-6, 6-3.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare