To je to što me zanima!

Đoković kao Eros: Zapjevao je na Sanremu i oduševio Talijane

Srpski tenisač vratio se u Europu nakon osvajanja Australian Opena i opet nastupio na velikoj sceni, na svjetski poznatom festivalu Sanremo ka gost. S voditeljima je i zaigrao tenis na pozornici
Vidi originalni članak

Samo tri dana nakon što je osvojio osmi Australian Open i 17. Grand Slam, najbolji tenisač svijeta Novak Đoković (32) bio je na drugoj, glazbenoj pozornici. I pred milijunskim auditorijem na TV-ekranima u Italiji zapjevao.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dogodilo se to na Festivalu di Sanremo, jednome od najvažnijih događaja u Italiji koji se održava od 1951. i koje je bilo uzor za osnivanje Eurosonga.

Đoković je otpjevao pjesmu Erosa Ramazzottija "Terra promessa" (Obećana zemlja) s kojom je legenda talijanske glazbe pobijedila na Sanremu davne 1984. u kategoriji debitanata (Nuove proposte).

Đoković, kao i većina tenisača, trenira u Italiji, i zato jako dobro govori talijanski, a sasvim solidno ga i pjeva, sudeći prema reakcijama publike u Sanremu.

U gledalištu je uživala i pjevala s njim u glas i Novakova supruga Jelena (33), a tenisač je usput zaigrao i tenis s voditeljima na pozornici, koji su se šalili:

- Pripazi na loptice!

Cijeli video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Ante Kovid 07.02.2020.

    Mislim da velika većina Hrvata navija protiv srpskih sportista i obrnuto. Tu se vidi da ste i jedni i drugi jadni i bedni i nikakvi. Nikad vi nećete postati normalni narodi.

  • 06.02.2020.

    Simpa!🙂 Nadam se da ce uspjeti postati najveci u povjesti, ipak je On nas brat. Sa Spanjolcima i Svicarcima nas bas nista ne veze.

  • 06.02.2020.

    Nabrijani hrvatski domoljubi ne znaju sta je ...opusteno zezanje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare