To je to što me zanima!

Đoković protiv Hurkacza u polufinalu ATP turnira Parizu

Hurkacz u prvom četvrtfinalu svladao Australca Jamesa Duckwortha sa 6-2, 6-7 (4), 7-5 i tom pobjedom osigurao plasman na završni turnir koji će se održati u Torinu od 14. do 21. studenoga
Vidi originalni članak

Prvi tenisač svijeta, Srbin Novak Đoković (34) pridružio se Poljaku Hubertu Hurkaczu u polufinalu posljednjeg ovogodišnjeg ATP turnira iz serije "masters 1000" koji se igra u Parizu.

POGLEDAJTE VIDEO: Mural Đokoviću kraj Sarajeva

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je Hurkacz u prvom četvrtfinalu svladao Australca Jamesa Duckwortha sa 6-2, 6-7 (4), 7-5 i tom pobjedom osigurao plasman na završni turnir koji će se održati u Torinu od 14. do 21. studenoga, Đoković je u drugom četvrtfinalu sa 6-4, 6-3 bio bolji od Amerikanca Taylora Fritza.

Hurkacz je tako kompletirao listu od osam sudionika ovogodišnjeg "mastersa", ranije su plasman u Torino osigurali Srbin Novak Đoković, Rusi Danil Medvedev i Andrej Rubljov, Grk Stefanos Tsitsipas, Nijemac Alexander Zverev, Taliojan Matteo Berrettini i Norvežanin Casper Ruud.

Đoković i Hurkacz igrat će međusobno u polufinalu u subotu, dok će drugi polufinalni par činiti pobjednici preostala dva četvrtfinala u kojima će se kasnije u petak sastati Rus Danil Medvedev i Francuz Hugo Gaston te Nijemac Alexander Zverev i Norvežanin Casper Ruud.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • GeneralPraljakUskoplje 06.11.2021.

    0 komentara . Nije tenis nogomet koliko bi god to komšije volile

Komentiraj...
Vidi sve komentare