To je to što me zanima!

Dokumentarac o Modriću: Put od izbjeglištva do vrha svijeta

Goal je u svom godišnjem izboru Luku Modrića proglasio najboljim igračem svijeta, a objavljen je i dokumentarac o Lukinom životnom i nogometnom putu do nogometnog vrha
Vidi originalni članak

Nakon što je osvojio Fifinu nagradu za najboljeg igrača na svijetu, Luka Modrić nastavlja s dominacijom!

Goal je odabrao 50 najboljih nogometaša, a prvi na ljestvici bio je upravo - Luka!

Našla su se uz Luku tu i još trojica hrvatskih reprezentativaca, a radi se o Mariju Mandžukiću, Ivanu Rakitiću te Ivanu Perišiću. A omaleni Realov veznjak našao se ispred Cristiana Ronalda i Mohameda Salaha, koji su se našli na drugom, odnosno trećem mjestu.

Nakon što su mu uručili nagradu, Goal je objavio i dokumentarac o najboljem nogometašu svijeta koji prikazuje njegov put od ratnog izbjeglištva do postajanja najboljeg igrača svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • antemilica 14.11.2018.

    Luka je prvi u povjesti koji je u 1 sezoni osvojio 4 najprestiznije individualne nagrade zlatnu loptu za naj igraca SP,UEFA nagradu,FIFA nafradu i naravno zlatnu loptu za najboljeg nogometasa godine.nostaLgicari na aparatima

  • antemilica 14.11.2018.

    zast mi Hravati tako Dominiramo u sportu??Geni Geni kameni

  • kakogod 14.11.2018.

    "Dida moj dobri, oprosti što mi je nogometni menadžer srpski kriminalac, životni menadžer hrvatski kriminalac koji je u bijegu od pravosuđa i što se sramotim po svijetu svaki put kad Football Leaks objavi neke dokumente."

Komentiraj...
Vidi sve komentare