To je to što me zanima!

Dolazak Kompanyja znači odlazak Ćorluke u Spurse

Prema pisanju Daily Maila, branič hrvatske reprezentacije Vedran Ćorluka ipak će karijeru nastaviti u redovima Tottenham Hotspursa
Vidi originalni članak

Manchester City je tijekom četvrtka zaključio posao oko dovođenja Vincenta Kompanyja iz HSV-a, a dolazak Belgijanca otvorio je put za odlazak Ćorluke u Spurse. Iako na službenim stranicama dvaju klubova transfer nije objavljen, Daily Mail i još neki britanski mediji posao drži gotovim.
Trener Mark Hughes nije želio pustiti Ćorluku dok ne dovede zamjenu na njegovoj poziciji, a to je baš 22- godišnji Kompany. Velški strateg na kraju je ipak popustio jer u momčadi ne želi imati nezadovoljnog igrača. No za konačnu potvrdu tog transfera ipak će trebati pričekati službenu objavu Tottenhama. Ne bi bilo prvi put da u kompliciranom poslu dođe do "velikog obrata".

ĆORLUKA ZAKOPČAN DO GRLA

Vedran Ćorluka je prije utakmice sa Slovenijom izjavio kako ne želi razgovarati o Tottenhamu, te ustvrdio kako je on igrač Manchester Citya. Sve se odvijalo u trenucima kad je City završavao posao oko dovođenja sjajnog belgijskog defanzivca Kompanyja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare