To je to što me zanima!

Dolazi na ljeto: Bayern doveo Shaqirija, veliku nadu iz Basela

Mislim da smo dobili igrača koji će u budućnosti biti jedan od nositelja naše igre. Pratio sam ga i sjajan je , rekao je Jupp Heynckes, trener bavarske momčadi
Vidi originalni članak

Iz minhenskog Bayerna su obavijestili da su na četiri godine potpisali 20-godišnjeg krilnog napadača iz Basela, Xerdana Shaqirija. U pitanju je vjerojatno najveći talent kojeg trenutačno ima švicarski nogomet...

O tome se zadnjih dana šuškalo, a definitivna potvrda je uslijedila sredinom ovog tjedna.

- Mislim da smo dobili igrača koji će u budućnosti biti jedan od nositelja naše igre. Pratio sam ga i sjajan je - rekao je Jupp Heynckes, trener bavarske momčadi.

Shaqiri će još do kraja sezone ostati u Baselu, te će na ljeto preseliti u bavarskog giganta. Inače, zanimljivo da će uskoro igrati protiv svog budućeg kluba. Naime, Bayern i Basel se međusobno sastaju u osmini finala Lige prvaka.

Javnosti još uvijek nije poznato pod kojim je financijskim uvjetima potpisan ovaj ugovor. Inače, recimo da je Shaqiri rođen u Gnjilanima na Kosovu.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • bokicar 10.02.2012.

    ja bih rekao da se bayern malo ustrtario nakon sto su izbacili man utd iz lige prvaka....pa da si osiguraju prolaz kupili malog za mozda nes vecu svotu da ne bi i oni tako zavrsili.....nemojte krivo shvatit...ne mislim da momak nije dobar igrac!!!!! svaka mu cast i nek mu je sretno.....bez obzira od kuda je i tko.....doci ce u veliki klub i nek mu je sretno...trebat ce mu...velika konkurencija!!!

  • Hercegovac-Bane 09.02.2012.

    odlican je siptar, mali je zvijer

  • ping-pong 09.02.2012.

    On je odličan igrač i nije jedina nada sa Kosova. Ja sam u Prištini prošle godine gledao nogomet i košarku i iznenadio sam se kako igraju dobru košarku i koliko ima hrvata!

Komentiraj...
Vidi sve komentare