To je to što me zanima!

Domaći igrač tukao gostujuće navijače jer su mu napali oca?!

U posljednjim minutama utakmice igrač Oriolika Milinković tek što je ušao na teren otišao je intervenirati - izvan njega. On se otišao obračunati s nekoliko navijača Marsonije jer su mu navodno napali oca na utakmici...
Vidi originalni članak

Ako ste slučajno zaboravili na nekadašnjeg prvoligaša Marsoniju iz Slavonskog Broda, evo prilike da se to ispravi.

Slavonski klub koji je 'proizveo' slavne hrvatske igrače poput Marija Mandžukića i Ivice Olića danas se natječe u 3. HNL Istok i tamo važi za jednog od najvećih favorita za prvu poziciju, odnosno plasman u Drugu ligu.

No, na tom putu stoji im susjedni rival Oriolik iz Oriovca i baš su ova dva kluba odigrala derbi u prvome kolu u Oriovcu. Pobijedila je Marsa 1-0 golom kapetana Brođana Čanića, ali čini se kako je tu najmanje viđeno od samog nogometa.

Naime, u posljednjim minutama utakmice domaći igrač Milinković tek što je ušao na teren otišao je intervenirati - izvan njega. On se otišao obračunati s nekoliko navijača Marsonije poznatijih kao 'Crna legija'.

Gostujući navijači navodno su napali njegovog oca u gledalištu i zbog toga je Milinković zaradio i crveni karton, piše sbplus.hr, a na derbiju su viđena još dva isključenja.

Inače, Oriolik je protivnik splitskog Hajduka u prvom kolu domaćeg kupa.

VIDEO 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • rođo101 29.08.2017.

    za one neupućene koji su mi sinoć dali žuti karton,da gospodo Emir Spahić igrač bajera iz leverkuzena je predprošle godine branio svog brata na tribinama bajer arene kad su ga napali zaštitari. preskočio je ogradu i skočio na tribino glavom je udario zaštitara i nastavio se s njim tuć da zaštiti brata. poslije toga je uslijedio automatski raskid ugovora sa bajerom i preselio je u redove HSV-a. znači sluičan slučaj je bio i u orijovcu igraču su napali oca i on je preskočio u pomoć oci i potuko se s navijačim. u slučaju spahića uglavnom su hrvatski medi pisali kako je to bosanski ološ, vaki je naki je svakaki je jer eto jednom sportašu nije da se tuče,ali koliko vidim juče ovog momka u brodu se nije osuđivalo i zato sam rekao on će biti proglašen hrvatskim ili slavonskim heroijeme.hvala vam lijepa a sad možete ponovo dodijelit opomenu i to ne jednu nego 5

  • boww 29.08.2017.

    A sto je mali trebao?mirno gledat kak mu oca napadaju?

  • Barbar1991 29.08.2017.

    Orioliče ja te Voliiim!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare