To je to što me zanima!

Domagoj Duvnjak bi morao biti MVP Europskog prvenstva!

Univerzalac. Njegova je najjača strana raznovrsnost. Domagoj Duvnjak se za naslov najboljeg igrača Europskog Prvenstva u Danskoj bori s Karabatićem, Hansenom...
Vidi originalni članak

Domagoj Duvnjak je mašina, on je uvijek tu, na njega uvijek možemo računati. Fantastičan je u napadu, no ono što treba istaknuti je da igra odlično i u obrani, kaže bivši hrvatski izbornik Lino Červar.

Dule je u konkurenciji i za najboljeg na svijetu u prošloj godini. Njegova je najjača strana raznovrsnost. 

- Velika stvar je što u obrani igra na više pozicija. Evo, baš sam pričao s Markovićem koji igra s Domagojem u HSV-u, kaže mi: ‘Lino, pa on je čudo. Stalno igra, nikad nije ozlijeđen'. I što je najvažnije, jako je privržen reprezentaciji - kaže Červar i pojašnjava:

- Vidio sam da su ga nakon utakmice sa Švedskom pokušali provocirati pitanjima o glasanju u izboru za najboljeg rukometaša svijeta, a on je odmah počeo govoriti o suigračima i reprezentaciji. Vidi se da je usredotočen samo na momčad. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • lolito 20.01.2014.

    po cemu...??? ima jos najmanje dve tekme koje mora odigrat i to dobro,a ne ko jucer... malo ga previse velicate

  • drmm 20.01.2014.

    ...svi su nas već proćitali,zato bi morali prijeći na plan B...normalno,ako postoji i ako je uigran...gdje Duvnjak ne bi igrao obranu,da sačuva potrebnu svježinu i snagu...e sad,igra bi se trebala bazirati ne samo na pojedinačnim potezima ,nego igrom i na pivota,a i krila moraju proigrati,normalno Čupić na klupu,ustvari doma...a Horvat u igru...!!!

  • lukica24 20.01.2014.

    gušt ga je gledat

Komentiraj...
Vidi sve komentare