To je to što me zanima!

Domagoj Duvnjak može otići za 1,2 milijuna eura!

Domagoj Duvnjak nasjkuplji je hrvatski rukometaš u povijesti. Želi li ga netko dovesti Zagrebu će za tri godine njegovih usluga platiti 1,2 milijuna eura
Vidi originalni članak

Čelnici Croatia osiguranja Zagreb izvjesili su odštetu za Domagoja Duvnjaka - klub koji u svojim redovima želi vidjeti 21-godišnjega hrvatskog reprezentativca i jednog od ponajboljih mladih rukometaša svijeta zagrebašima će morati isplatiti, za rukometne uvjete, vrtoglavih - milijun i 200 eura odštete.
- Poštivali smo dogovor Duvnjaka i HSV-a te čekamo njihovu zadnju ponudu - rekao je direktor CO Zagreba Bartol Kaleb i tvrdi kako ima klubova koji su spremni platiti:
- Zainteresirani su još Kiel i španjolski Ciudad Real, znaju o kojim je iznosima riječ. Ostalima je navodno preskup. No mi imamo vremena, pripreme počinju 27. srpnja i ako se do tada ne riješi situacija, Domagoj će ostati s nama. Pitanje je samo u kojem statusu...
Zagrebaši su HSV-u spremni ponuditi opciju prema kojoj bi odštetu za Duvnjaka plaćali u ratama, a Domagoj bi se, nakon što odradi trogodišnji ugovor u Hamburgu, vratio u redove Croatia osiguranja Zagreb.
- Učinit ćemo sve kako bi na kraju zadovoljni bili i igrač i klub - zaključio je Kaleb.
Ako Domagoj Duvnjak pod ovim uvjetima ode iz CO Zagreba, postat će naskuplji hrvatski rukometaš svih vremena. Zagrebaši su prošlog ljeta španjolskom Portland San Antoniju za Ivana Balića platili 800.000 eura odštete, a sada će Duvnjak “prešišati” najvećeg igračkog uzora i idola.

LOKE JE IGRAČ ZAGREBA
Problema oko registracije norveškog reprezentativca Franka Lokea ne bi trebalo biti. Zagrebaši su uplatili sve troškove transfera te odštetu Zu00FCrichu.
- U petak bi trebali dobiti certifikat za Lokea, on je naš igrač - tvrdi Kaleb.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare