To je to što me zanima!

Domagoj Vida blizu kijevskog Dinama, odšteta oko 5 mil. €?

Zdravko Mamić već je obavio razgovore u Kijevu s gazdom ukrajinskog kluba Igorom Surkisom, prenosi Večernji list. Tema su navodno bili Domagoj Vida, ali i Sammir
Vidi originalni članak

Iako je u Dinamo stigao tek prije nepunih pola godine, Domagoj Vida već je na izlaznim vratima Maksimira. Prema pisanju Večernjeg lista Vida je na pragu drugog Dinama, onog kijevskog. Zdravko Mamić već je obavio razgovore s Igorom Surkisom u Kijevu i Domagoj bi u siječnju trebao odjenuti dres ukrajinskog kluba.

- Mogu samo potvrditi da nisu razgovarali o Vrsaljku i ništa više od toga - otkrio je za Večernjak hrvatski reprezentativac iz kijevskog Dinama Ognjen Vukojević.

Nagađalo se kako će prvi na izlaznim vratima maksimirskog kluba biti Šime Vrsaljko i Mateo Kovačić, no čini se kako će prvi nakon Cufrea 'modru' svlačionicu napustiti Vida. Kijevljani će navodno platiti oko pet milijuna eura za plavokosog stopera, a istim putem mogao bi i Sammir za kojeg se Surkis također raspitivao.

Vida je u Dinamo došao u srpnju 2011. iz Leverkusena za milijun eura, a svojim je igrama u HNL-u i Ligi prvaka, gdje je bio ponajbolji 'modri' igrač, znatno podigao cijenu. S obzirom da Dinamo do ljeta 2012. ne igra ništa osim HNL-a i Kupa, Vida novom treneru nije prijeko potreban. Uz standardne Šimunića i Tonela novi će stručnjak na klupi 'modrih' imati oporavljenog Attu, Barbarića, Puljića i kapetana Igora Bišćana koji bi se trebao oporaviti na proljeće.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Đe si ba 18.12.2011.

    Imamo mi i vidu i kacavidu...!

  • dadomatos 18.12.2011.

    oglasnik: tražim dobrog trenera za dinamo zagreb da prodam igraće prije istrage uskoka i omastim brk!

  • user_130770 18.12.2011.

    Ne kužim zakaj Vidu prodavat.jedini je koji vredi u Dinamovoj obrani uz Tonela. Al ak pogledaš job je vrhunski.Dofurali ga za 1 milju, a za godinu ide za 5 milja. Koji je baja ovaj maminjo kaj se posla tiče. Za ministra gospodarstva i financija njega i van krize smo i u plusu za 2 godine:))

Komentiraj...
Vidi sve komentare