To je to što me zanima!

Dominacija Mercedesa: Lewis Hamilton kreće s prve pozicije

Jedini Hamiltonov suparnik u borbi za ovogodišnji naslov prvaka, Nijemac Sebastian Vettel (Ferrari) nije se dobro snašao u prvom dijelu kvalifikacija voženih po kišnom vremenu te će startati s tek devetog mjesta
Vidi originalni članak

Aktualni svjetski prvak u Formuli 1, Britanac Lewis Hamilton (Mercedes) startat će s prve pozicije u nedjeljnu utrku za Veliku nagradu Japana koja će se voziti na stazi Suzuka.

Hamilton je u subotnjim kvalifikacijama u Suzuki ostvario svoj 80. "pole position" u karijeri, a društvo u prvom redu pravit će mu njegov momčadski kolega Finac Valtteri Bottas (Mercedes).

Jedini Hamiltonov suparnik u borbi za ovogodišnji naslov prvaka, Nijemac Sebastian Vettel (Ferrari) nije se dobro snašao u prvom dijelu kvalifikacija voženih po kišnom vremenu te će startati s tek devetog mjesta što mu je najslabija startna pozicija ove sezone. 

Uoči VN Japana, 17. od 21 utrke SP-a, koja se vozi od 7.10 sati po hrvatskom vremenu, Hamilton ima 50 bodova više od Vettela.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Budni 06.10.2018.

    Pa kada bolje razmislim, mislim da je Vettel baš za torro roso broj 1!Naprijed Mercedes i Lewis!!!!!!

  • 06.10.2018.

    Dragi ljudi nije Vettel niti blizu Lewisa...nije bio niti Fernando alonso koji je po mene bolji od seba..a nije ni vrh feraria dorastao Mercedesu...voljeli ga ne voljeli Lewis je medju tri najveca svih vremena,dok seba ne mogu staviti u prvih 5!

  • dads 06.10.2018.

    Šta bi vettelu? Malo kiše ti ne odgovara? Ili je ferrari krivu taktiku izabrao...

Komentiraj...
Vidi sve komentare