To je to što me zanima!

Donio povijesni naslov, a onda ga je 'salatara' tresnula u nos

Federico Delbonis najprije je Argentini donio pobjednički bod za prvi naslov u povijesti, a onda mu se ta toliko željena 'salatara' raspala u slavlju i pala mu na glavu...
Vidi originalni članak

Još pokušavam doći sebi, ovo je ostvarenje sna i najljepši trenutak u mojoj karijeri, jedva je birao riječi Federico Delbonis nakon fantastične pobjede protiv Ive Karlovića.

Drugi argentinski reket Argentini je donio odlučujući bod za povijesni naslov u Davis Cupu, a onda mu se taj toliko priželjkivani trofej u slavlju raspao i pao mu na glavu. No sve je puno lakše kada iza sebe imate navijače poput argentinskih.

- Igramo svim svojim srcem za našu domovinu, uvijek dajemo sve od sebe... Pogledajte samo te ljude, pogledajte kako su sretni, za mene to znači apsolutno sve - kaže Delbonis te otkriva kako je uspio ostati smiren pred najvažniji meč u karijeri.

- Pokušao sam ostati fokusiran na ono što moram raditi, jedino sam na to mislio.

Peti je to finale za Argentinu i prvi naslov u natjecanju za koje su mnogi u Argentini govorili da je ukleto za njih.

- Mislim da je sada i to prokletstvo završeno - nasmijao se Delbonis.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • karton 28.11.2016.

    Nesto treba mijenjati u ovom sportu. Pa dva meca su trajala od 14 do skoro 22H. Pa jedan maraton traje malo vise od 2 sata. Trebalo bi ukinuti pobjedu u 3 seta, ukinuti drugi servis, i dva poena razlike u svakom gemu, jedan je dosta. Pa prekid poslije dva odigrana gema ; donose im pice, drze suncobrane, masu, dodaju im sugamane, loptice..Jos malo pa ce im izmedju dva gema okrenuti janjca . Kad vidis ragbijase, na primjer, teniseri su prave curice.

  • nikluk20 28.11.2016.

    baba iz klara je udarila kletvu i tako argentina neće nikada više osvojiti davis cup :P

  • klošar1990 28.11.2016.

    Iskreno nisu Argentinci bili puno bolji od nas po prikazanoj igri,ali ono u čemu su bili daleko,daleko bolji od nas je sama psihološka priprema meča!Vidjelo se to u petak,a i opet se dalo vidjeti i danas!

Komentiraj...
Vidi sve komentare