To je to što me zanima!

Donna Vekić: Nigdje me tako ne kritiziraju kao u Hrvatskoj...

Čitam komentare. Ispada da više ne treniram, da hodam s turnira na turnir i da se zezam. Istina je suprotna, treniram, i to vrlo dobro, kaže naša tenisačica Donna
Vidi originalni članak

Donna Vekić pobijedila je Oliviju Rogowsku 6-0, 7-5 u 1. kolu milijunskog turnira u Indian Wellsu. To je za Osječanku prva pobjeda od rujna prošle godine. Naša 17-godišnjakinja bila je zadovoljna svojom igrom.

- Najljepše je meč završiti asom. Bilo je jako dobro - napisala je na Facebooku.

Tenisačica je na svojoj web stranici progovorila i o kritikama koje dolaze na njen račun.

- Čitam komentare. Ispada da više ne treniram, da hodam s turnira na turnir i da se zezam. Istina je suprotna, treniram, i to vrlo dobro - rekla je i dodala:

- Nigdje nisam doživjela takve kritike kao u Hrvatskoj. Hej, pa imam 17 godina. Svagdje čujem ‘svaka čast’, a u Hrvatskoj ‘opet je izgubila’.

Na Donninoj Facebook stranici novost je televizija - DVTV. Tamo se mogu pronaći snimke njezinih mečeva.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Wimby 08.03.2014.

    Cura nije rekla da nema negativnih komentara i drugdje ali da ih u Hrvatskoj ima daleko najviše. Pogledam na njenoj facebook stranici koliko ima samo onih "gadnih" komentara. To je stvarno sramota, trebamo ju podržavat, cura je mlada i ima vremena, a za njezin marketing se brine njezin tim, a ne ona. Nek se slikaje, to joj oduzme par minuta dnevno vremena za koje neće propast. Donna samo naprijed i ne obaziri se na negativne komentare, ima tu i ljubomore.

  • MichaelMonako 08.03.2014.

    Hej pa nažalost još nisi svjesna kakvi smo mi Hrvati narod.Ima vremena shvatit češ

  • Fefferon 08.03.2014.

    Ma da je uzela, trenutno aktualno svicarsko drzavljanstvo, onda bi te dizali u nebo kao najtenisacicu ikad, i lupali se o glavu zasto, o zasto te nitko iz naseg saveza nije kontaktirao...ali ako uspijes u HR, vjerujem da mozes bilogdje na svijetu ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare