To je to što me zanima!

'Dopinška policija' Hrvate privela na dopinški test

Predstavnici Svjetske antidopinške agencije u četvrtak ujutro su se nenajavljeno pojavili u olimpijskom selu i testirali četiri naše atletičarke
Vidi originalni članak

Jučer su oko osam sati ujutro na vrata hrvatske misije unutar olimpijskog sela pokucala desetorica pripadnika antidopinške “policije” WADA-e. Bili su odjeveni neupadljivo, u ruci su imali jedino male bilježnice i svi bili Kinezi. Zatražili su od šefa misije Damira Šegote popis atletičara. Nekoliko trenutaka kasnije već su “opkolili” objekt A1 i gotovo iz kreveta pokupili četiri atletičarke: Ivanu Brkljačić, Veru Begić, Vanju Perišić i Nikolinu Horvat. Cure su se taman razbuđivale. Samo dan ranije stigle su nakon 20 sati puta u Peking. “Policajci” su sačekali da se odjenu i prepratili ih u pratnji liječnika olimpijske reprezentacije dr. Borića u polikliniku unutar olimpijskog sela.  
- Cure su dale urin i uzeli su im krv. Nalazi su za dva dana - rekao je Siniša Ergotić, direktor Atletskog saveza i dodao:
- Ne, nisu tražili Blanku. Oni znaju točan datum njezina dolaska.
Još nekoliko Hrvata je na doping kontrolu moralo otići s treninga: veslač Vekić, nekolicina rukometaša i boksač Šivolija.

KONTROLA TRAŽILA HRVATICE PO SELU
Obzirom da su Sanja Gavrilović i Martin Marić bili na doručku dok su pripadnici WADA-e njihove kolege dizali po sobama, po njih su se antidopinški “policajci” vratili dva sata kasnije. Opet su došli u ured hrvatske misije i pronašli sportaše nakon potrage po  restoranu i trgovinama uz pomoć naših djelatnika.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare