To je to što me zanima!

Došao je s idejom: Gojun će u napad, a Kopljar će biti hrabar

S Ivanom Balićem u obrani igrat ćemo puno brže, kaže novi trener CO Zagreba koji posao od Nenada Kljaića preuzima prepun novih ideja. Pomoćnike neće mijenjati
Vidi originalni članak

Imam viziju, trener sam već 12 godina i znam što moram napraviti. Zadržat ću sve ono dobro od bivšeg trenera, ali u to ću uklopiti i neke svoje ideje, rekao je Ivica Obrvan nakon što su ga predstavili kao novog trenera Zagreba.

- Neke igrače pokušat ću više koristiti u igri. Želim da Jakov Gojun više igra u napadu, a Ivano Balić u obrani. Na taj ćemo način puno dobiti u igri na kontre - objasnio je svoje planove Obrvan, koji će se morati pozabaviti i sa često kritiziranim Markom Kopljarom.

- Trenirao sam Kopljara u Medveščaku i mogu reći da je danas puno bolji igrač, bitno je napredovao. Ali mora biti još bolji, moj je zadatak da ga pokušam učiniti puno hrabrijim - kaže Obrvan.

Pomoćnike neće mijenjati, Vladimir Jelčić ostat će pomoćnik, a Vlado Šola trener golmana.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • SkidRow 05.02.2011.

    ROFLMFAO a onda me baš zanima kakav je bio u Medveščaku...Šta tamo je napokon naučio uhvatit loptu...ajde molim te nadaren je za rukomet kao i ja za kvantnu fiziku,NULA BODOVA...Nego ajde ti Marko igraj odbojku tamo nema kontakta a tamo čak možda i uspiješ jer očito da nisi krojen za rukomet.S**** ti se na tu tvoju visinu kad ne možeš prepucat jednog Eggerta koji je niži od tebe dobrih 30-35 cm...KEEL urself bb

  • MarijanKolić 03.02.2011.

    Pa ljudi moji, vi niste normalni. Pojma o rukometu nemate i onda bacate te bolesne komentare. Strašno

  • lonili 03.02.2011.

    Bože mili, pa kakav je onda bio Kopljar ako je ovaj rekao da je napredovao u odnosu na Medveščak...

Komentiraj...
Vidi sve komentare