To je to što me zanima!

Doveli bivšeg igrača PSG-a, a njemu su bitniji droga i seks

Meksikanci su otkrili zašto je Menezova karijera, unatoč još relativno mladoj dobi za profesionalnog nogometaša, krenula nizbrdo bez kočnice i zašto su mu spakirali instant otkaz: zbog droge i prostitucije
Vidi originalni članak

Paris FC je na dnu Ligue 2. Trener Mehmed Baždarević i Uprava pariškog drugoligaša traže rješenja micanja s dna francuske Druge lige pa su angažirali poznato napadačko ime - Jeremyja Meneza.

Francuzu su 32 godine, nekad je igrao za PSG, dakle prilagodba mu ne treba, a kvaliteta je neupitna. U teoriji.

Menez je nakon blistave karijere u Monacu, Romi, Paris Saint-Germainu i Milanu bio u turskom Antalyasporu i meksičkoj Americi. Za Meksikance je potpisao 29. kolovoza, a otkaz dobio gotovo odmah pa u Paris FC došao prije dva tjedna kao slobodan igrač.

Meksikanci su otkrili zašto je Menezova karijera, unatoč još relativno mladoj dobi za profesionalnog nogometaša, krenula nizbrdo bez kočnice i zašto su mu spakirali instant otkaz:

Jeremy Menez je u Meksiku snimljen sa plaćenim ženskim društvom i stolom na kojem vjerojatno nije prosuto brašno. Čovjek se opustio i važnije su mu prostitutke i droga nego nogomet. Ili je barem tako bilo samo u Meksiku. Tablica Ligue 2 za FC Paris i dalje izgleda 'nedobro'.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • luna5 11.10.2019.

    hebo nogač

  • user_432191 11.10.2019.

    Pa možda on ne konzumira ništa...vrlo moguće da je od ove dame roba

  • Kis00 10.10.2019.

    Tko zna zna 💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare