To je to što me zanima!

"Dovođenje Klasnića veliki je napredak za naš klub"

Direktor Nantesa oduševljen je dolaskom Ivana Klasnića u klub, a usput je i nekoliko puta pohvalio predsjednika kluba koji je to omogućio
Vidi originalni članak

Doista je čast imati u momčadi igrača kao što je Ivan Klasnić. Predsjednik kluba Waldemar Kita napravio je najveći dio posla u dovođenju hrvatskog napadača i na tome mu moramo biti zahvalni, rekao je direktor Nantesa Christian Lariepe.
Klasnić je u Francuskoj dočekan kao zvijezda, pogotovo zbog dobro nam poznatih posebnosti koje prate njegovu karijeru.
"Nogometno čudo, 28-godišnji Klasnić, početkom 2007. je dvaput bio na transplataciji bubrega, a nakon samo godinu dana je opet zaigrao i zabio sedam golova u 16 utakmica za Werder. Na nedavno završenom Euru zabio je dva gola", predstavlja novog napadača prvoligaša Nantesa francuski "Sport".
I dok L'Equipe piše kako je Nantes na pragu dovođenja još jednog pojačanja, Poljaka Mariusza Lewandowskog iz Šahtara, njihov direktor i dalje govori isključivo o Klasniću.
- Siguran sam da će navijači vrlo brzo shvatiti koliko je Klasnić veliko pojačanje. Naš predsjednik zna puno o nogometu i zaista mu treba čestitati što je omogućio ovaj transfer - rekao je Lariepe i osvrnuo se na izgled momčadi za iduću sezonu.
- Napravili smo velik iskorak. Uz Klasnića, doveli smo i danskog reprezentativnog braniča Michaela Gravgaarda, a sve to govori da smo već sada napravili napredak - završio je direktor 'kanarinaca'.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • torcida_4ever 09.07.2008.

    sretno ivane!! majstor si...

  • Inkoba 09.07.2008.

    sretno Klasnicu legendo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare